Chokladdröm!

Jag glömde bort dig igår.

Jag glömde bort dig igår.

Förlåt. Jag valde livet, du vet det där med jobb, familj, hälsa, hem och  ”riktiga” vänner. Du kan inte alltid komma först =)

Just nu ligger jag kvar i sängen under täcket och tittar på klockan tusen gånger i sekunden. Jag ska nämligen ha ett möte om en timme i Malmö…. Jag inser att jag var för snabb när jag bokade det igår. Hade jag vetat hur skönt det är i sängen hade jag ALDRIG bestämt något. ALDRIG.

Jaja, det handlar om framtid och roligheter så det är bara att ge sig av. Kan man ta med sig sängen kanske?

Igår var jag på dejt med flera av InoS (Influenser if Sweden) medlemmar. Vi sågs på Saluhallen i Lund och en middag som skulle vara slut 20:00 slutade med att jag satte mig i bilen 22:30. Härligt. Jag ska berätta mycket mer men jag borde kanske hoppa in i duschen nu…..

Ursäkta men vet du hur glad jag blev när Joel Lindqvist var på besök i Saluhallen? Årets konditor 2017 samt vinnare av Dessertmästarna är inte illa. Och han stod och lärde ut hur man temperar choklad och bjöd alla gästerna i hallen. Jaaaa jag tog TRE bitar. Jag hade lätt kunnat ta TRE till eller tio… 
HALLELUJA säger jag bara. Jag skulle vilja praktisera hos Joel en dag och göra en film till Youtube. Jag vet inte om han tar emot mig eftersom jag slickar mig gärna på fingrarna om det blir chokladsmet på dom =) Kan du se mig i en chokladfabrik?

Hur goda praliner? Såååååååå gooooooda!!!!!!

Jag har träffat Joel tidigare och det var när han hade sitt boksläpp. Det inlägget hittar du HÄR.
Han kom och bjöd oss alla tjejer på choklad under middagen också. 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..