Dream Big

---Middagen är sponsrad av Saluhallen i Lund---

Team Dream Big

Nu är det dags att våga Dream Big. Varför ska vi hålla tillbaka och inte våga ha visioner och mål? Det spelar ingen roll om det är på ett företag, i familjen, hobbyn eller något annat, har vi inte mål har vi inget att rikta in oss mot. Det är ungefär som att köra bil utan att ha en destination. Visst kan det vara mysigt men ganska trist i längden.

Detta var temat när vi var ett gäng medlemmar från InoS som träffades på Saluhallen i Lund. Min vän Diana (Diadonna) och de 18 handlarna på Saluhallen bjöd in oss på en trerätters middag med grym location.

Jag mötte ett härligt gäng med likasinnade som har ett stort intresse av foto och ordens makt. Det var endast Clara och Diana jag träffat innan men åh vilka härliga tjejer alla var!

Alla fick säga högt vilka mål man har med sitt influenser-yrke 2018. Att uttala det högt var läskigt, utlämnande men satte ordet på mina drömmar. Det är inget fel i det! Vi alla bollade, gav feedback och lyfte varandra. UNDERBART! Nu ska vi ha återkommande träffar eftersom vi upplevde att behovet var stort, framförallt här nere i syd.

Heja oss!

Vackra Saluhallen mitt i Lunds centrum. Glöm inte bort att hälsa på där om du är i stan. Du hittar ALLT inom gastronomi och delikatesser. Jag älskar den saliga blandningen av människor och utbud. Om jag äter lunch i stan är det oftast hit jag går.
Fotocred
: Diadonna

En del är den gamla delen från 1909 då hallen öppnades och en del är från renoveringen 2009. De två delarna smälter samman otroligt snyggt!
Fotocred
: Diadonna

Det var vi tre till höger som drog ihop en medlemsträff i Lund. Clara (Bossbloggen) och Daniela (Discovering the Planet). Diana (ByDiadonna) sponsrade med en middag tillsammans med Saluhallens 18 handlare. Jag kommer att presentera de andra tjejerna efterhand <3
Fotocred: Pernilla (Travelsis)

Diana hade bokat ett bord på Gamla Franskan. Det är bara en av alla fina restauranger på Saluhallen. Precis som det ska vara i en Saluhallen är variationen och utbudet stort. Jag som Lunda-tös är väldigt stolt över denna anrika plats.

Diana välkomnade oss och berättade om Saluhallen

Till förrätt åt vi löjrom, kan det någonsin ALDRIG vara gott? Näääää! Jag ÄLSKAR det!


Till huvudrätt fick vi Oxkind, med madeirasky, morot, syltad silverlök, guanciale & potatispuré. Fantastiskt utfört, men jag måste erkänna att jag hade svårt för att älska denna delikatess som Oxkind är. Konstigt nog äter jag korv…  Allt runt omkring åkte ner utan att jag blinkade.

En träff som skulle vara mellan 17:30-20 slutade med att jag körde hem 22:30….. Vi var en härlig skara influenser med olika nischer och olika kanaler vi vill utvecklas på men med en otrolig gemenskap.

dream big
TACK alla godingar för att ni kom!
TACK till Diadonna och Saluhallen för inbjudan!

Vi alla fick fina gåvor förutom den goda maten. Petersborg är den prisbelönta senapen som vunnit guld två gånger. Chilichoklad från Malmö Chokladfabrik. Detta är två produkter du hittar på Saluhallen. Vi fick en tidning från RES (finns massor på deras hemsida också) som jag älskar på grund av dom vackra bilderna och inspirerande reseskildringar. Vi fick också en resebok från Karavan. Till sonens stora glädje kom mamma hem med en bok om Los Angeles. Han ska få recensera den sen ;)Jag som ofta reser och skriver massor till er om det blev som ett barn på julafton! Mina reseinlägg hittar du HÄR.

LOADING..