Varför det tar slut

Men vilken dag, jag är så trött och jag vill bara sova och sova. Jag var så off på förmiddagen så jag glömde att Mira skulle på kalas. Caroline skickade ett meddelande och efterlyste henne… Gaaaah perfekt mamman va? Där låg jag orörlig med en filt över mig i soffan.

Jag vet inte om det är tabletterna jag äter för ryggen som gör mig så himla trött eller om det är för att jag inte sovit på en vecka för att jag har haft så ont.

Skitsamma, jag är trött, JÄTTETRÖTT, det är väl bara att erkänna. Ingen julkänsla har kommit krypandes heller. Allt vårt julpynt står i alla fall i en hög på matrumsbordet. Det är alltid något. Jag slängde fram de stora pepparkakshjärtan Mira och kusinerna fick på Skånes Djurpark.
– Mira pynta dom du!
– Mamma ska du sova då?
– Zzzzzzzzzzzzz

Innan jag somnade på nytt fick jag något foto i alla fall =)


Nu förstår du nog varför allt strössel är slut….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..