Författare?

Nästa generation författare?

Nästa generation författare?

Söndag, jag ligger fortfarande på soffan och ser min lilla författare framför mig. Jag har fortfarande inte gjort knäck, kavring, köttbullar eller ens köpt en burk med ischoklad. Jag skrev om det på Instagram igår och lade ut en härlig bild på blått hav och strålande sol. Då var där minsann flera som erkände att dom kände som jag!
Det känns lite förbjudet att man inte är superduper peppad när det gäller familjetraditionerna.

Idag ska jag försöka slänga på en röd duk eller nåt. Jag ska också baka vår julkavring, du kan INTE hitta någon godare eller lättare kavring att göra!
Här får du receptet! Du kommer att älska det! Ingen jul utan denna underbara och lätta kavring, så det så.

Mira sitter och skriver på min gamla dator. Denna unge läser och skriver dygnet runt. Hon är bokpilot i skolan då dom får gå runt till andra klasser och berätta om böcker dom läst. Detta är något jag verkligen uppmuntrar henne att göra. Du förstår nog varför =)
Ordets makt är stort och fantastiskt om du använder dom för att engagera ovh inspirera.

Följer du inte mig på Instagram? Då är det dags, HÄR hittar du mig.

KRAM

författare

 1. Skönt att se någon mer än jag som hellre gör annat än fixar för det ska se bra ut på sociala medier nu skiter jag i städningen och drar på julmarknader istället

  1. Jag vet inte vad jag ska svara. Jag gillar ju att träffa familjen men jag har svårt för det där med pynt, julklappshets, baka och laga 100000 grejer. Det har hänt lite grejer med en före detta som gjort att jag tappade bort julglädjen tyvärr.
   kram

 2. Åå Mira! Vilken spännande historia du skriver, är så nyfiken hur det går. Vad bra att du skriver o läser mkt, det är bra.

  Jag känner som dig Malin ang julen. I veckan ska jag rota fram en duk o nån tomte. Tror du jag klarar baka kavring? Jag är så usel på matbröd.

  Ha en bra vecka o va rädd om dig!! Kram

  1. Ja hur ska det sluta!!
   Den kavringen kan du INTE misslyckas med!!!!! Alltså det går inte! jag nog allt sett att du kan baka fröken!
   Kramen

 3. Ha ha jo baka kan jag men inte matbröd. Allt jag bakade igår o idag har jag givit bort . Har skrivit upp ingredienser till din kavring. Lyckas jag inte denna gång kommer jag aldrig mer o baka matbröd eller gå kurs kanske.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..