Hjälp till radion!

Hjälp inför onsdagens program på radion

Hjälp inför onsdagens program på radion

Hörrö du, jag behöver din hjälp inför radion! På onsdag ska vi prata jul. Hur vi kan göra för att överleva vissa delar av julstressen med: ekonomi, släkt, maten, ensamhet, musiken och julklappsinköp. Kommentera med dina bästa tips för att överleva de olika punkterna på den kommande julen =)

Är det någon som är kloka så är det mina läsare. Jag har redan redan klar och har listat mina tips som jag tror är bra för att överleva julen, men jag kanske har missat något. Åh sen är det juluppehåll med radiopratandet, hur ska jag överleva?

Jag ska faktiskt berätta att jag fått fram alla mina tomtar. Att dom står på ett och samma ställe spelar väl ingen roll? Dom är där i alla fall.

KRAM

Radion

Bilder från förra årets jul. Då var vi MÅNGA!

 

 

 1. Jag älskar mina att göra listor som bockas av efterhand. En för städning, en för julklappar och en dukning/förbereda julbordet. På så sätt har jag full koll och de som ska hjälpa till kan titta på listorna.
  God Jul

 2. Att inte ha dåligt samvete för att du firar med de du vill helst fira jul med och inte med blodsband för att någon tvingar dig. I år firar vi med vännerna och deras barn! Längtar ❤️ Kram och God Jul

 3. Listor och knytkalas! De senaste åren har jag faktiskt lyckats med det svåraste som finns, nämligen att be om hjälp med vissa maträtter. Och så mycket lättare det har blivit, och minst lika gott.
  Och så försöker, verkligen försöker jag att börja i tid.
  Det har jag inte lärt mig än.
  Men det kommer, jag är bara 59 och lär mig fortfarande.. 😉
  Önskar dig en en riktigt God Jul!
  Kramar

 4. Jag gör också listor som jag sen bockar av på…
  något jag också lärt mig är att inte ha så stora krav… allt måste inte vara hemlagat eller gjort själv. Julen ska väl ändå vara en tid då vi umgås med varandra och inte ligger sönderstressade i soffan!!
  Ha en riktigt bra jul
  Kram Susanne

 5. Mitt hetaste tips inför jul är att se till att inte vara den som arrangerar julfirandet hemma hos sig. De senaste åren har vi firat hemma hos oss. I år ska vi hem till sambons föräldrar.
  Och oj vilken skillnad det är på hjärtfrekvensen inför julafton!
  Jag behöver inte ha det perfekt städat här hemma, lägga in sillar, baka, fixa ALL jul mat (vi hjälps naturligtvis åt hos svärisarna) och allt det andra.
  Vill helst vara hemma på julafton eftersom jag egentligen tycker om att ordna och göra det mysigt inför jul. Men jag stretade inte emot särskilt mycket när svärmor erbjöd sig att vi kunde vara hos dem. Har haft en väldigt arbetsam höst och framförallt decembermånad så orken är typ nere på noll.
  Jag hoppas julefriden infinner sig till söndag.

  1. Så klokt =) Förra året hade vi julen och det är galet mycket att tänka på… Sen är det såklart mysigt när julafton kommer. KRAM och tack!

 6. Man kan köpa julklapparna på loppis eller second hand och bjuda in släkt och vänner på knytkalas, samt ta musiken från internet. Både billigt och praktiskt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..