Ulnarisnerven och Enarmade banditen

Ulnarisnerven & Enarmad Bandit är jag det

Ulnarisnerven & Enarmad Bandit är jag det

Japp nu är jag en enarmad bandit för att Ulnarisnerven bråkar. Idag bröt jag ihop på kontoret och trodde att jag skulle bli galen. Nu är det SEX veckor jag har haft så fruktansvärt ont i armen. Jag ringde till Novakliniken och bölade när jag jag sa att -JAG KRÄVER att ni opererar bort min arm snart.

Jag fick en tid till läkaren direkt. Jag misstänker starkt att dom hade en psykolog i närheten också, om i fall att.

Robert skrattade när jag kom och sa att vi nog skulle vänta med amputation ett tag till. Och han lovade att det inte var skelettcancer. SÅKLART hade jag googlat fram det själv. Nä det blev en ny kortisonspruta och denna gång trodde jag att jag skulle smälla till honom rakt över nosen. Du vet den där nerven som gör skitont att slå sig på i armbågen Japp, i den fick jag en spruta och jävlar i hoppet vad ont det gjorde. Jag skrek faktiskt lite!

Nu får vi se om det hjälper. Efter lång tid utan ordentlig sömn är jag lite less på det mesta. För tillfället har ingen känsel i handen och får inte göra något med den på ett dygn. Så här sitter jag och dansar pekfingervalsen på tangentbordet.

Glöm inte radion imorgon, P4 och Malmöhus, 10:00, då ska jag ge de tio bästa jultipsen till alla lyssnare.

Ulnarisnerven

Idag var det skolavslutning i Veberöd och alla barnen samlas på skolgården och får sjunga. Så duktiga dom är <3
Mira blev lite ledsen att jag var tvungen att gå tillbaka till jobbet igen. Aaaaaaaaaalla kompisarna får vara lediga ju!!!
Hon var så fin i pälskappa, öronmuffar och glitter i håret. 

  1. Stackars dig som har så ont;( sätter de kortisonsprutan rätt så gör det skitont rent ut sagt men det är då den hjälper efter någon dag. Be och få en remiss till en arbetsterapeut så kanske de kan hjälpa dig! Lycka till från en arbetsterapeut i mellansverige

    1. Ja fy fär in i helsikes vad ont det gjorde!!! Och sån konstig känsla när det gick rakt ut i fingrarna!! Åh ska man göra det? Ska inte läkaren skicka en remiss eller nåt?? Kram

      1. Antingen så ska läkaren skriva en remiss eller så kanske du kan skriva en egenvårdsremiss. Finns arbetsterapeut på din vårdcentral kanske de kan hjälpa dig. Här behöver man ingen remiss dit utan kan själv ta kontakt. Så där kan du inte fortsätta gå och ha ont!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..