Världens godaste pepparkakor!!

Recept på Pepparkakor

Recept på Pepparkakor

Pepparkakor, och du ska få en repris på detta fantastiska recept. Detta är i särklass det bästa receptet du kan få på världens lättaste och godaste recept på julens läckerheter. Du kan inte misslyckas! Inte ens jag! Mira och Mannen äter gärna den INNAN kakorna är bakade. Det gör ABSOLUT inte jag, jag kräks lite då…

Varje jul när pepparkaksdoften börjar kännas är det en person jag saknar lite extra, min mormor. Hennes var dom godaste i hela världen och tunna som chips. Jag har verkligen försökt få likadana men det är helt omöjligt!

Men man gör väl så gott en kan…

Pepparkakor

Då börjar vi!

När man gör pepparkakor gäller det att hålla tungan rätt i mun.. ha en prinsesskrona….

Och en glass…

Och såklart en prinsesskrona!

Japp, här är det perfekta receptet, gå för tusan ner till affären och köp dig en färdig deg! Heja heja!

  1. Hahaha, du är ju för go!!!!!! Helt rätt, varför slita ut sig i onödan, om man kan ta genvägar? Dom genvägar som finns i vardagen tycker jag verkligen att vi ska ta vara på! God jul på dig Fnulan!!!!
    Kram

  2. Kidsen fick göra pepparkakor förra veckan. Med köpt deg, så klart 🙂 De tycker ju att det är superkul att kavla och göra figurer, men jag ska vara helt ärlig och säga att köpta pepparkakor är godare, tycker jag 😀 Så de får baka hur mycket de vill och dekorera hur de vill, huvudsaken är att de har kul! Och sedan får de äta hur mycket de vill också av sina egna pepparkakor – win win liksom!
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..