Värdefull

Känner mig värdefull

Känner mig värdefull

Idag fick jag ett blomsterbud som fick mig att känna mig värdefull.

Jag misstänker att det inte är många som läser bloggar nu i juletider. BRA, umgås med nära, kära, grannar, ex och ovänner istället! Passa på att frossa i julgotter och störa dig på smaskande faster Olga som hör dåligt. Titta snett på systern som fick just den där julklappen DU ville ha men inte fick. Skratta åt dåliga skämt som om de är de roligaste du hört. Och tacka för den fula jultröjan du fick av en hemlig tomte. Det hör julen till. Du ska vara glad att du har en smaskande faster Olga och en ful jultröja. Tänk så många som sitter ensam i dessa tider och bara önskar mest av allt att höra dåliga skämt. Jag är så tacksam för att jag har turen att ha min fantastiska familj omkring mig. Är du det?

Känner du någon som är ensam på julen? Hur skulle det kännas att bjuda in en extra till bordet? GÖR DET!

Nilssons Blomsterhandel i byn kom med vackra blomster från mina ”blogg-chefer” på Bonniers Magazines  & Brands. Det känns så härligt och hjärtligt att de uppskattar alla timmar jag lägger ner på mitt skrivande och allt mitt kämpande för att nå ut. Utan dig som läsare är jag ganska ensam, därför är det jättekul med bekräftelse från Bonniers också.

Vill du som läsare ge mig en julklapp? Bjud in en vän till att läsa min blogg precis som du, det gör mig jätteglad <3

KRAM

värdefull

  1. God jul på dig! Jag fortsätter läsa dig trots full rulle. Är lite avkoppling mellan varven….nu ska jag vika o hänga tvätt . Jo säg nu att du är avis . Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..