När jag tvättar tänker jag…..

Det var tvättdags av högen (högarna) med kläder (IGEN) och samma tankar som vanligt dök upp. Dom ändras absolut inte från gång till gång. Nix pix, det är inpräntat och aldrig blir det ändring heller.

Vad tänker jag då….

– Jag ska ALDRIG mer vänta så länge innan jag tvättar
– Jag ska inte skylla på att det är mer ekonomiskt att tvätta fulla tvättmaskiner- det är en dålig ursäkt
– Det hade varit bättre att ha en tvättstuga i en lägenhet för när man har tvättid tvättar man
– Vad är egentligen rent och vad är smutsigt av Miras kläder som ligger i hennes tvättkorg (eller på golvet?)
– Usch vad det är tråkigt att hänga tvätt
– Nästa gång ska jag vända alla kläder rätt INNAN jag tvättar dom
– Usch vad det är tråkigt att vika tvätt
– Var är alla strumpor???
– Jag borde stryka allt
– Usch vad det är tråkigt att lägga in tvätt
– Till nästa gång ska jag ha sorterat ut kläder jag inte använder mer

Och nästa gång jag tvättar då? Jo då börjar jag om på frågorna igen…

Känner du igen dig vännen? Har jag missat något?

Men asså, kolla in detta minnet som dök upp på Facebook =) Jag dör sötdöden!
Imorgon får jag veta om jag ska bli mormor till en prins eller prinsessa =))))

 1. Åhhh vad jag känner igen mig.. förutom att stryka- det har jag slutat med. Bara mina finbyxor och killarnas pikéer. Dock skulle jag ge allt för att få plats med en mangel!! Hade behövt fixa min tvättstuga, måste varit en man som designade den (bor i nybyggt hus).. grannen har gjort om sit och exakt så har jag ritat på det, behöver bara…. ja pust på den… tror det blir en prins så får mormor färga alla kläderna hon har sparat!! Hahahahaha med en smiley!! kramis!!

  1. Hallåååå jag ”tänker stryka” men skulle aldrig.. Haha stor skillnad <3 Min tvättstuga är en dröm men det hjälper inte tyvärr.. Pojkar kan väl ha rosa klänningar ;).
   KRAM

 2. Med tanke på den underbart fina klänningen du visade för ett tag sen så hoppas jag på en prinsessa,
  så prinsen kan slippa den.
  Spännande detta.
  Hälsningar Skåne.

 3. Jag bor i lägenhet o har äntligen min egen tvättmaskin. Man hinner aldrig klart o du kan ge dig att just DEN tröjan man vill ha ligger i tvättkorgen o inte en tid ledig på 1,5 veckor. Min förra tvättstuga va underbar, långa tvättiden o alltid ledig. Men uj vad jag älskar min alldeles egna maskin .
  Jag gissar på att det blir en alldeles underbar liten bebis .

  1. Hahaha men visst är det typsikt!!! Ja det är skönt att ha egen men man måste använda den regelbundet också =) KRAM

 4. jag stryker fasen inte något.. kläder får vara skrynkliga när jag klä på mig dom (kanske en o annat finkläd blir strykt, men inte mkt)..de blir ju bara skrynklig efter en stund när man har på sig dom.. o lakan o allt åker tjoofff in i skåpet direkt efter de torkat..
  kanske e jag bara jäkjligt lat..

  men min mormor däremot.,, herremijeess säger jag ..
  stryker lakan/påslakan o rullar ihop i en snygg rak ”korv” o staplar fint i skåpet o stryker kläder oxå o så..
  men hon hör till den gamla generation om hur saker o ting ska va.. ( 96 år e hon nu om du undrar)..

  1. Hahahhah jag stryker ALDRIG jag heller, det är mannen som får göra det…. Sånt är ju tråkigt =) NITTIOSEX, det är respekt det!
   KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..