Bloggåret 2017

Ska jag sammanfatta bloggåret 2017?

Ska jag sammanfatta bloggåret 2017?

Det har varit ett tungt, jobbigt, segt, trist och stressigt bloggår. Jag har funderat på att sluta många gånger om jag ska vara ärlig. Jag tappade mig ett tag på vägen. Dålig statistik och enormt många troll i våras skapade bara en enorm ångest. Dom där trollen tog hårt när det handlade om mina barn och mig som mamma. Jag har varit väldigt ledsen för det har jag insett i efterhand.

Jag avslutar bloggåret 2017 med glädje faktiskt. Igår fick det sista trollet ta plats på min blogg, en elakt och bittert sådant, jag hoppas att hen får kärlek en dag. Jag lämnar alla hårda ord om mitt misslyckandet som mamma. Jag sätter bäst före datum 31/12-2017 på prestationskraven för dom har jag haft tillräckligt av under året.

Sen kommer den där känslan igen…Det har också varit så roligt, givande, underbart och värt allt slit! Jag har ännu ett år av berättelser till mina barn. Det kan ingen ta ifrån oss. och det är få som har sitt liv i skrift. Jag kan bara se fram mot ett fantastiskt 2018 med lyckan att få bli mormor, se mina fantastiska barn och älskade man vid min sida.

Alla ni läsare som förgyller min blogg men kommentarer och så mycket kärlek, ni är så fina varenda en utav er. Jag hoppas att du känner dig uppskattad för det är du. Dina ord och besök är lika viktiga som mina är.

Om du får önska, vad vill du se mer av i bloggen 2018?

Mina mål med bloggen är:
Vara mer ärlig
Våga vara den där roliga personen som jag är
Fortsätta ha en ganska reklamfri sida
Bara lägga ut inlägg med värde
Alltid ha snygga bilder
Skriva det jag vill skriva om och inte vad andra vill läsa
Ett nytt projekt med en välgörenhetsorganisation att skriva om
Sluta titta på statistiken och njuta av skrivandet istället.

Nu sätter vi oss i bilen och åker med bästa vännerna till Polen. Jag hoppas att du får en fantastisk start på nästa år, det har jag lovat mig själv. Jag ska fila på ett riktigt bra årsavslut också. Tjuvar göra sig icke besvär, kvar i huset har vi en aggressivt trott tonårspojke med mycket muskler, hans flickvän med knivskarpa saxar samt ett stort gäng arga dammråttor! 

All kärlek <3

 1. Fina fina Fnulan.

  Jag ska nog ta efter dig i några av dina mål med bloggen det kommande året. 2017 har varit ett fruktansvärt år och jag vill bara lämna det bakom mig och sikta på ett 2018 där jag hittar tillbaka till mig själv i blogg och influencer världen och skriva om det jag vill skriva om. God fortsättning och sköt om dig och fina familjen och ett gått nytt år till er alla!

  1. Älskade Tommy, du är så fin och jag älskar din blogg. Så dålig på att kommentera bara. Vi får stötta varandra och ses för en fika snart. Heja oss!!!! Kramen

 2. Hej fina Fnulan med familj.
  Vad bra att Du fortsätter att blogga, är en fröjd att läsa med bra innehåll, högt o lågt, roligt o intressant. Läser inte många bloggar men Din går (o mina väninnor) in på varje dag. Vi är inte många som kommenterar (jag har gjort det en gång innan) men vi finns här .
  Tack för en superbra blogg.
  Ett gott slut och ett Gott Nytt År 2018 till Dej, Din fina familj och det växande lilla Pyret
  Kramar Mettan från Mö

 3. God fortsättning och gott nytt år önskar jag dig och din familj. Läser din blogg för att det inte nån ”bullshit” här. Du är rak, ärlig och rolig, egenskaper jag uppskattar. 2018 blir ju mormorbloggens återkomst, eller hur? Keep up the good work!

 4. Nu avslutar du med bloggen på topp =)
  Läst din blogg länge, men först nu blev det en kommentar….
  Fortsätt i samma anda 2018 så blir du/vi glada =)
  Gott nytt år…Kram

 5. Önskar att du aldrig slutar bloggar, du har den bästa och trevligaste bloggen:) Läser allt och fast jag inte alltid kommenterar dina inlägg ska du veta att jag läser den varje dag!Gott nytt år till hela din härliga familj. Kram Anna

 6. Fortsätt bara vara DU, det räcker gott❤️! Älskar dina inägg om din vardag och familjen! Din goa humor gillas också!
  Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig och de dina!
  Kram❤️

 7. Tack för ännu ett år jag har haft förmånen att få läsa din blogg och ta del av ditt liv. Livet är inte perfekt och det måste inte en blogg vara heller. Hellre en med blandning mellan vardag & fest, högt & lågt, lättsamt & allvarligt, värme & kärlek – precis som din blogg är.
  Tack & Gott Nytt År!
  Kram

 8. Malin Malin, din blogg är fantastisk! Du ska fortsätta blogga för att du själv vill o känner drivkraften men jag vill att du fortsätter förstås!

  Jag önskar dig ett riktigt bra 2018 men lova mig att du blir mkt snällare mot just dig själv!! Malin du är så fantastisk inifrån å ut❤!!! Kram

 9. Hej, jag har följt dig i flera år.Jag trodde man var tvungen att vara registrerad på nåt sätt för att kunna kommentera .Så döm om min förvåning när jag häromdagen insåg att så inte var fallet . Jag hoppas du fortsätter blogga 2018 för oss som gillar dig. Jag skulle aldrig få mig för att skriva nåt elakt på en blogg . Varför gör man det? Jag följer dig säkerligen för att vi är i typ samma ålder= att du skriver sånt som intresserar en 46 åring.
  Gott Nytt år och lycka till med ärtbarnbarnet du goa, varma och vackra kvinna.

  1. Men HEJ Agneta, vad roligt att du skrev till mig idag!! Nej här får alla kommentera, till och med knäppgökarna som Anonym”. Tack för dina fina ord, det gjorde mig jätteglad!!
   KRAM!!!!

 10. Din blogg är den bästa av alla 43 stjag läser. Läser din minst en ggr per dag. Hinner jag inte 2 så läser jag bara 1 ggr. Till o med nu när vi är i Dominikanska läser jag din blogg. Du är bäst. Låt inte trollen förstöra det goda jobb du gör. Du kommer bli en underbar mormor o förebild för både Cornelia och prinsessan ❤ Ser fram emot ett nytt år med dig!! Gott nytt År!! Kram

  1. Åååååå nu hoppar jag glädjeskutt!! Herregud vilken ära att få det omdömet, bättre än alla priser i världen. TACK!!!!! Nu kör vi ett år till eller hur!
   KRAM

 11. Älskar dig❤️ Din blogg är en av de få jag läser; ärlig och på riktigt liksom. Superdålig (förlåt) på att kommentera, men vill säga att jag uppskattar Dig och Din blogg väldigt mycket, kram❤️

 12. Gott nytt år till dig med!! När folk skriver elaka saker får du tänka på att det säger så oändligt mycket mer om dom än om dig!

  Jag hoppas på ett riktigt härligt 2018, har massor med vardagliga planer och det ska bli gott, först en veckas semester
  Vill träna, ta långpromenader med tonåringen och hunden och bara andas

  Kram Åsa

  1. Detsamma Åsa!! Ja, nötter finns det gott om eller hur =)
   Det låter som att du har bra planer för det nya året. Heja dig.
   Stor Kram

 13. Tack för detta året och tack för alla dina inlägg, som har en perfekt blandning av roligt och allvarligt.
  Ser fram emot 2018 och speciellt lilla Prinsessan.
  Gott Nytt År!
  Hälsningar Skåne.

  1. Agda, det är så roligt att se dig här gång efter gång. Du är verkligen en stammis <3 Jag önskar att jag kunde ge dig ett VIP pass. Kramen fina och detsamma

   1. Behövs inget VIP pass.
    Blir bara glad över att du uppmärksammar mig nu och då.
    Älskar din blogg, som innehåller så otroligt varierande inlägg
    utan en massa skryt.
    Hoppas vi ses nån gång.
    Hälsningar Skåne.

 14. Önskar dig och din familj ett gott slut på 2017 och ett ännu godare 2018.
  Det där att blogga är verkligen inget lätt, skriver du si blir det så och alltid finns det någon som aldrig blir nöjd.
  Gillar din blogg därför jag läser du blandar och ger, och jag har lite svårt att förstå de som måste se det negativa bara för man inte håller med, detta är ju som livet är.
  Må så gott och Kram från Österlen/MH

  1. Hej kära Majvi
   Ja det är ju så, man kan inte se till så att alla får det som dom vill! Så länge jag själv är nöjd så känns det okej faktiskt.
   KRAM och ha det gott fina du

 15. Hej Malin! Jag ville bara kika in och säga att du ger känslan av ”the girl next door”! Att läsa om din vardag, med hög igenkänningsfaktor emellanåt, är mycket roligare än att läsa bloggar där det känns som en helt annan värld. I alla fall för mig! Så keep up the good work, och ändra inte din stil! Förresten, blev det några piroger? Jag hintade dig på instagram om vad det var för konstig pryl du fått med posten, när du frågade oss följare…
  Gott Slut på 2017 och Ett Gott Nytt 2018 önskar jag dig och dina nära och kära!

  1. Hej Kajsa =) TACK, exakt så vill jag, vara din vän eller grannen. TACK!! Nej inga piroger, det är mannen som sköter sånt =) KRAMEN och detsamma till dig

 16. Var ett tag sen jag kommenterade men läser din blogg ofta! Den är härlig tycker jag och det är SÅ skönt när du inte har så mycket reklam, det blir man ju matad med överallt hela tiden…Önskar dig och din familj ett härligt 2018! <3 Kramen till dig, blivande mormor Fnulan från en farmor till 3 älskade barnbarn!

 17. Det känns som om vi är flera stycken som haft en liten bloggsvacka under 2017. Men jag hoppas att 2018 ger oss blogglusten tillbaka! Och att de där prestationskraven som vi ställer på oss själva inte får övertaget något mer!
  Nu ser vi till att 2018 blir ett fint år!
  Kramar!

 18. Så mysigt med nyårskryssning. Det skulle man kanske prova nästa år.
  Fina mål med bloggen. Tur att du fick tillbaka blogglusten för jag gillar din personliga och ärliga blogg.
  God fortsättning.
  Kram Kamilla

  1. Åh tack Kamilla, vad roligt att höra!
   Ja det var verkligen mysigt att vara iväg på båten, ska skriva massor.
   KRAM

 19. Jeg følger ikke så meget med mere, men kigger ind af og til, for at følge med i hvad som sker i dit og din families liv. Fortsæt med at dele… jeg er her også stadig 😀 Godt nytår til dig og dine.
  Kærlig hilsen
  Ann-J

  Schousnigel / AJ Schou

 20. Tur du inte gav upp bloggandet. Läser en del bloggar och alla ger mig olika saker. Din blogg får mig att skratta. Min man märker direkt då jag läser din för det är då jag skrattar för mig själv, och han förstår aldrig varför jag tycker det är så roligt. Älskar din humor och känner igen mig i det.
  Ha en go fortsättning och lycka till med allt det nya som händer.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..