Bantningsmetod 2018

Vilken bantningsmetod började du året med?

Vilken bantningsmetod började du året med?

2018, och en ny bantningsmetod kanske? Är du som mig och många andra och ska börja om just nu? Det har jag gjort MÅNGA gånger! Det är så många gånger att jag inte vet om det är den femtielfte eller femtihundrade. Jag slår vad om att det är den sista gånger 100 eller nåt.

Jag började morgonen med att fundera på vad som egentligen fungerar bäst för mig. Det slutade med att jag inte kunde inte äta lunch förrän vid 13.00 tiden eftersom jag inte hade bestämt mig ännu. Idag blev det LCHF men man vet aldrig vad som händer imorgon. Då kanske viktväktarna passar mig bättre. Kan man inte köra efter dagsformen liksom?

Nä skämt åsido. Det måste vara slutbantat. Jag har gått med i Annas Facebookgrupp som heter ”Sluta Banta- gå ner i vikt”. Är inte det drömmen? Och visst farao är det målet (återigen) att få en bra relation till mat. Äsch hur svårt kan det vara? Det är väl bara att skruva ihop tänderna, fängsla händerna och börja träna! Det fixar jag väl? Lätt som en plätt. Hänger du på?

Jag smög fram vågen i morse men kom snabbt på varför jag gömt den för ett tag sedan. Jag bestämde mig för att vågmonstret får fortsätta vara undangömd, LÄNGE. Den får mig bara att må så mycket sämre än vad jag borde. Jag är värd så mycket bättre.

Nu ska jag sammanställa ett inlägg om vår fantastiska nyår (på tal om för mycket kilo).

PUSS

bantningsmetod

Men kolla in denna vackra skapelse! NEJ Rasmus jag menar faktiskt Cornelia… På tal om kilo så stråla hon ikapp med alla diamanter och mår som en prinsessa men med lite foglossningar. Nu kan jag också känna Ärtan sparka <3 Vecka 21 är det minsann <3

 1. Jag kör vv flex, passar mig utmärkt . Mkt fler 0 livsmedel . Kom ihåg att vara snäll emot dig själv, du har lovat mig det . Kram!!

   1. Vad roligt att det funkar så bra för din kompis!! Vi får se hur det går kom en jul o förkylning som stoppade mig litet men inte långt till mål. Tävlingsdjävulen satte sprätt i min hjärna, skulle äta noll varje dag. Ajabaja dey måste jag skärpa mig på!! Hela min resa har jag tänkt att ta det lungt o inte stressa o det har funkat. Dikeskörning har jag gjort rejält men tog mig upp på banan igen. Vi kan Malin jag vet det, bara vi inte plågar oss!

 2. Jag har tänkt exakt samma tankar de senaste dagarna Varför måste det här med mat ta upp så mycket av ens tankar och ta så mycket energi jag är s å trött på att alltid tänka på vad jag bör och inte bör äta. Men samtidigt mår jag inte bra och trivs inte med mig själv som det är nu så det måste bli en förändring!! Hoppas och tror faktiskt att 2018 blir det år då jag once and for all börjar äta rätt alltså det som passar mig och min kropp och får in den goda vanan att röra på mig flera gånger i veckan (sluta hitta på ursäkter som jag är s å bra på) jag kommer aldrig bli någon som springer på gymmet men jag älskar promenader och att yoga och det kan jag ju göra precis när som helst och (nästan) var som helst
  Nu kör vi!
  Kram Malin

  1. Malin, denna Malin känner igen det där.. Jag har inte lust att ha lust att träna. Jag svälter mig hellre faktiskt… Jag har tänkt mat HELA dagen, gör det ff- jobbigt. Någon gång ska vi väl skita i det???? KRAM bästa

 3. Men å finaste Cornelia med lilla magen!! Vilken fin klänning!
  Och finaste Malin! Att det här med kroppen och vikt ska vara så ångestladdat… Behöver man en bok för att gå med i den fb-gruppen?
  Jag hoppas kunnat komma igång med lite lagom mycket träning i år, förra året var rena skämtet på den fronten för min del. Kastar mig ut på en liten skidweekend redan imorgon faktiskt… kommer förmodligen inte att kunna röra mig på fredag…..
  Kramar

 4. Men å finaste Cornelia med lilla magen!! Vilken fin klänning!
  Och finaste Malin! Att det här med kroppen och vikt ska vara så ångestladdat… Behöver man en bok för att gå med i den fb-gruppen?
  Jag hoppas kunnat komma igång med lite lagom mycket träning i år, förra året var rena skämtet på den fronten för min del. Kastar mig ut på en liten skidweekend redan imorgon faktiskt… kommer förmodligen inte att kunna röra mig på fredag….. Spännande!
  Kramar

 5. TIO-metoden Ta Inte Om
  Äter allt men försöker hålla mig till en portion. 8 kilo på två år.. inte den snabbaste men den snabba vägen funkar inte för mig. Testat så många olika dieter. Blir bara mer hungrig av att inte få lov..
  Så fin Cornelia är ❤
  Vi får väl snart få till en dejt, en fredags dejt
  Kram å Go fortsättning / Anna

 6. Jag är precis som du; omstart efter omstart… Men jag har bestämt mig för att 2018 SKA bli mitt år, året jag lyckas, hälsans år! Har försökt släppa fokus på vikten och fokusera på hälsan istället; äta mat som jag VET att jag mår bra av, träna mer, sova mer, äta mindre socker mm. Har varit viktväktare i många år, gått ner mkt i vikt men ändå inte mått bra. Uppsvälld, sockersugen, trött… När jag började så smått med LCHF så märkte jag direkt att kroppen mådde såååå mycket bättre, jag höll mig mätt längre och sockersuget försvann. Problemet är att jag har svårt att hålla mig till kosten som jag VET att min kropp mår bra av, jag blir så arg på mig själv!! Varför ska det vara så svårt?? Jag önskar dig, mig och många andra att 2018 är året då vi lyckas med att MÅ BRA❤️

  1. Åh detsamma till dig Anna! Jag mår också bäst utan kolhydrater på många sätt. Sen gillar jag att ha kontrollen som man har i VV. Äsch jag får köra min egen =( KRAM

 7. Kära Du! Du är en glad, humoristisk och intelligent kvinna med en fantastisk familj omkring Dig. Du utstrålar hälsa och livsglädje på alla bilder! Självdistans har Du också! Möter ofta svårt sjuka människor i mitt arbete. Ofta väger de 40-45 kg. De skulle inget hellre önska än att ha lite lätt övervikt (vilket hemskt ord! Vem uppfann det??) och vara vackra och friska. Släpp detta och njut av livet. Ta lite promenader ibland och ät gott på ffa helgerna. Tänk på annat! Stor kram!

 8. Vilket vackert par. Fin liten mage också.
  Jag gick också över till nyttigare kost igår men tycker redan det är OERHÖRT trist.
  Ska i alla fall unna mig lite vin till helgen annars blir jag nog deprimerad.
  Hälsningar Skåne.

  1. Visst är dom fina tillsammans <3 Hahhaha ja det är lång tid utan onyttigheter 😉 Gott med vin! Skål!!!!!

 9. Tycker inte du ska banta alls, gott råd, dra ner på kött ät mer vegatraisk så ska du se att du går ner i vikt, om det är de du vill, vilket inte jag tycker. Man måste se på sin kropp som det finaste och viktigaste inte hela tiden sträva efter nåt annat.
  Jag äter inte tamgris dels är jag bättre i min mage, någongång vilt och från Ingelsta kalkon deras färs, annars vegetarisk och det är så gott. Mina leder blir bättre också. Över tjugo år med den trista ledgångsreumatismen. När man äter vegatrisk kost blir man aldrig så där päst, på skånska, haha. Grattis till den nya lilla prinsessan som kommer sen. Må så gott och Kram från en kraxande kråka, har haft flunsan, synd om mig/MH på Österlen

  1. Vad spännande att du skriver det för min man äter inte rött kött för då får han massor med fantomsmärtor. Nä här ska inte bantas, här ska ätas med måtta och för njutning.
   KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..