What?

God morgon Lördag

Jag inser att vi har (många) problem i vårt hem. Idag när jag sorterade en viss låda i tv-rummet insåg jag det. Jag tror inte att vi är ensamma om detta fenomen. Eller? Nej, det är inte smulorna på bilden som förvånade mig, dom är alltid där. Och detta var EN av lådorna med prylar som dessa. Kan man kanske få ut antikvärde?

När jag vände dom såg jag en röd tråd……

  1. Alltså, hade ni haft en som funkat på mina apparater så hade jag lag ett bud. Jag har nämligen batteriluckan, det är framsidan som är problemet. Skulle kunna visa bild på söndergnagd fjärris om det inte vore så äckligt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..