Träning

Lördagens träning

Lördagens träning

Ohoj så härligt solen skiner på oss, det firade vi med att åka till…. IKEA…. Ja varför inte, alla andra är ju där! Vi vill också vara som alla andra. Det känns så där härligt svenskt liksom. Att spendera värdefull familjetid på vårt blå-gula varhus.

Nejnejnej det var inte jag som tränade igår lördag. Trodde du verkligen det på riktigt? Känner du inte mig vännen? Det var såklart Mira! Zara, Morgon och ljuvliga Ella var hos oss igår så Mira fick träna på att bli moster. Hon var lite rädd och nervös och sa att hon absolut inte vet hur man gör. Hon klarade det galant! Det är så härligt att se hur hon sätter sig på knä och pratar med världens ljusaste röst med Ella som ler med hela ansiktet. Det bådar gott minsann.

Mannen hade det inte lätt, jag som vill äta LCHF och Zara som äter VV. Han gjorde en grym kombo som blev fantastisk god. Jag undrar om det går att kombinera de två varianterna. Jag älskar LCHF, behöver  VV kontrollen samtidigt som jag inte SKA/VILL banta. Äsch jag skiter i det och äter lagom, vad jag vill och med gott samvete. Det är nog min melodi.

Jag ska bli kompis med maten helt enkelt och BFF med mig själv.
Som kloka Maria Helander säger, Bli kompis med monstret”, som är maten i mitt fall. Och du känner väl igen begreppet att man ska hålla sina fiender nära sig? Förresten tycker jag att du ska läsa Marias blogg som innehåller så mycket inspirerande och utvecklande inlägg. HÄR hittar du Maria. Jag vill ju att du också ska må bra.

PUSS

Mira träning

Kolla in den fina ostbrickan Mannen fick i födelsedagspresent av Alexandra och Erik. Den invigde vi igår tillsammans med Zara och Morgan. Den större plankan bakom fick han av min syster och svåger som är en sjukt snygg ”Tapas-planka”. Roligt att ha och ta fram när man har gäster. 

LOADING..