Einstein

Känner du Einstein?

Känner du Einstein?

Herregud jag är skitmallig och känner mig som värsta Einstein. Det trodde du inte om mig va? Detta är ju perfekt att ha med sig till jobbet och frukosten. Det spelar knappt roll vilken diet du kör eller inte kör. Ägg kan typ alla äta till och med hönsen själv. Eller inte? Räknas det som kannibalism då??

Jag kollade med min kompis Anna, och JAAAA HÖNS ÄLSKAR ÄGG! Man ger ibland nykläckta kycklingar hårdkokt mosat ägg som komplement till kyckling startfodret…. Och vi säger att Hannibal Lecter var en hemsk en..

Det där med att vara smart som självaste Einstein, glöm att jag skrev det förresten. Vi slår till med nobelpristagare istället. För kolla vad jag kom på! Smart sätt att ha med sig ägg och kaviar till jobbet, eller hur!

Einstein

Smart va? Inte bara till Yoghurt och flingor, även till ägg och kaviar. Nobelpriset nästa, eller vad tror du?
Det finns nog ingen som tänkt på detta innan. Glöm inte var du såg det först!

Just nu ligger jag nerbäddad i soffa men huvudvärk, kroppsvärk, rödsprängda ögon och rinnande näsa. Skit också, mannen och jag skulle ut på hågelmys imorgon när Mira är hos Cornelia och Rasmus. Nu blir det munskydd och handsprit om jag känner mannen rätt. 

  1. Ja du Fnulis du är ju allt bra smart du! 🙂 faktiskt inget dumt påhitt! däremot var det väldigt dumt att visa upp det här, för du kunde ju uppfunnit någon förpackning själv & tagit patent!!
    Krya på dig så n kan mysa!! 😉

    1. Haha jo såklart! Men affären hade inte öppnat när jag gick till jobbet så det var den enda lösningen just då

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..