Babymage

Cornelias lilla Babymage

Cornelias lilla Babymage

Ni är så söta ni som är här, men ännu sötare är Cornelias babymage. Det är så många av er som frågar hur det är med Cornelia och bebisen. Gullebulle på er! Med mormorn är det bra, men det är väl inte lika viktigt längre kanske? Cornelia och Ärtan mår bara bra. Cornelia är sjukskriven 25% på grund utav hemska foglossningar men hon kämpar på. Ärtan är 22 veckor och en discobrud som håller tjolabalo på natten. Namnet på ärtan börjar på E eller L, mer avslöjas inte. Jag tycker att ”Lillfnulan” är det bästa alternativet för tösen. Konstigt nog håller ingen med mig, bara ärtan själv. Mormors tös håller alltid med mig såklart.

Det bästa av allt….

Jo familjen Bååthdahl ska flytta ut på landet från Malmö. De kommer att bo i ett hus med trädgård för en liten springig tjej. Och det är samma hus som Cornelia växte upp i som liten <3. Jag älskar att ha dom alla närmare.

En annan goding som ska bli världens coolaste mormor är Carola, min vän du vet!! Jag ser framemot att vi är ute och går med barnvagn och varsin latte ihop =). Våra döttrar är precis lika gamla, och hon och jag med, du vet 23 år… eller nåt.

Jag lovar dig, det är HELT OKEJ för Cornelia att jag lägger upp om Ärtan, hon tycker bara det är kul och vill att jag berättar. Idag fick jag ett foto så att jag kunde lägga in och visa er vad som hänt. Och det är så konstigt, hur kan man älska något som man inte har fått träffa ännu? Som jag längtar efter mitt BARNBARN, hon ska få så mycket kärlek. Det är inte bara Cornelias mage som växer utan mitt hjärta också.

Mira hade det så mysigt hos storasyster och Rasmus igår och kom hem på ett strålande humör. Jag är så glad att Cornelia och Mira är så nära. Det har blivit mer nu när Cornelia själv ska ha barn. Avundsjuk Mira kanske? Och Rasmus är en stor idol för henne också.

  1. Fina bilder! Själv tänkte jag alltid innan att folk som tjatar om barnbarn som ”livets efterrätt” var ganska tramsiga men oj så fel jag hade! För när första barnbarnet kom tänkte jag direkt; va fasen menar folk? Det här ju en fem-rätters med extra allt! Träffar jag inte dem på ett par dagar får jag på riktigt ont i bröstet. Så det är en helt underbar tid ni har framför er, jag lovar!

    1. Ååååå det låter helt underbart!! Jag längtar efter min femrätters extra allt!!! Redan nu börjar man förstå att de där ”mormor/farmor” fanatikerna faktiskt har rätt <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..