Vi ses….

Hej Lördag, hej kära läsare…

Hej Lördag, hej kära läsare…

Jag har lite att göra så vi ses när jag är klar. Det vill säga om ett år eller två…. Dags att göra hela redovisningen för 2017. Varför lär jag mig ALDRIG!!! Jag hatar kvitton. Jag avskyr matematik. Tyvärr har jag momsredovising och skatt av något slag en gång om året och det gör att jag bara låter allt ligga till skarpt läge och då blir det panik!!!! Jag borde inte ens ha ett företag när jag inte kan hålla rätt på kvitton.

Hur svårt kan det vara att bara sätta i dessa förbaskade kvitton i en pärm? Bokföringen gör ju redovisningsfirman.

Varje år lyckas jag i en månad, januari. Sen går det utför…..

Gaaaaah

Vad gör du idag? Sitter du och rullar tummar så är det bara att komma hit =) Jag har arbetsuppgifter till dig. Jag betalar i kaffe och kakor mannen bakar.

LOADING..