När en läsare får bestämma.

När Ingela får bestämma

När Ingela får bestämma

Haha jag utlyste hjälp på Facebook., att första kommentaren skulle bestämma kvällens skrivämne på bloggen. Och vad får jag av Ingela….. (typiskt henne haha)

SNÖGUBBAR.

Men alltså vad skriver man om det? Du förstår jag är ju en sån där skåning. En snögubbe för mig är typ Olof i Frost. En hitte-på-figur som kommer på natten när man sover eftersom hen inte tåler solljus. Och på morgonen när man vaknar känner man att någon varit där men det syns inga spår någonstans. När jag var liten så kunde man se snögubbar oftare än vad vi gör idag. Sorgligt.. Det säger bara en sak, vår moder jord håller på att förstöras för alla klimatförstöringar. Snart undrar de i Norrland och Lappland också vad en snögubbe är…

I Skåne är vädret detsamma oavsett månad känns det som… Självklart har vi snögubbar här ibland men inte så värst ofta.

Puss på dig

Äsch jag pushar för mina kanaler istället, jag tar gärna emot fler följare… så komsi komsi…. *blink-blink*. Jag behöver dig som stöd <3
Facebooksidan, Instagram, Youtube

Det var en gång, snö……

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..