Mira Miljökämpe

Miljökämpe Mira är igång

Miljökämpe Mira är igång

Jag hade INGEN aning om att Mira var en miljökämpe, Och vem farao har lärt henne det? Jag är skitdålig kämpe för miljön om jag ska erkänna, jag kan bli mycket bättre. Nu går jag Mira ögon på mig så det blir nog så….

Vi promenerar hem från fritids nästan varje dag. Jag älskar dom stunderna för då pratar vi om dagen och det är verkligen hon och jag. Och tack gode gud för att hon fortfarande gärna håller mig i handen. Åh, det är så mysigt och tryggt med en barnhand i sin.

Lilla fröken Mira Martinsson har tagit på sig ett mission… Hon samlar nämligen på allt skräp vi hittar längs vägen hem och kastar i vår soptunna. Ja, på riktigt! Hon är rädd att djuren ska dö om dom fastnar i skräpet eller äter plasten. Jag måste ha som vana att ha med en påse i jackfickan för där är så mycket SKIT på den korta sträckan vi har hem. Ganska tragiskt faktiskt…

Jag gillar min lilla miljöhjälte ❤❤❤❤

Vad gör du för att hjälpa miljön på traven? Kan du ge mig och alla andra små enkla knep?

PUSS kärlek

Miljökämpe

LOADING..