Skridskodisco =)

Isprinsessan på Skridskodisco

Isprinsessan på Skridskodisco

Förlåt min sena ankomst men det har varit full rulle. Idag höll jag i en utbildning tillsammans med storchefen och då är jag helt slut efteråt så jag somnade på soffan. Nu på kvällen har vi varit på ”Skridskodisco” med Mira. Veberöds fritid bjöd in stora som små på discodunk, blinkande lampor, varm oboy och kaffe på isbanan.

SÅ KUL!!!! 

Alla samlades och vuxna som barn viftade på höfterna till musiken med eller utan skridskor på fötterna. Och det kostade ingenting. Det är så att bo i denna lilla håla. Det är stort engagemang för att byn ska leva.

Nä nu måste jag kolla vidare på sjuan, jag är så spänd på vad som händer i slutet…. inför nästa program liksom…….

PUSS

Skridsko

Skridskodisco

 

  1. Så kul för barnen!
    Tänk om de hade hittat på någonting sånt här i Trelleborg också?! Vi har ju isormen på torget. ”Vi” fick hela isanläggningen i gåva av Trollhättans Kommun för 2-3 år sedan och nu är det ett stående inslag mellan December & fram till sportlovets slut.
    Gratis för alla, öppet dygnet runt! Superfint att det är gratis <3
    Kram från Maria i Trelleborg

    1. Åh vad roligt! Kan du inte tipsa kommunen?? Vi har en PRIVAT person som spolar isen så fort det blir kallt, år efter år! Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..