HATAR Klarna

Gillar du Klarna?

Gillar du Klarna?

Jag hatar på riktigt att Klarna finns. Det kan väl inte bara vara jag i hela Sverige som känner detsamma? Jag kan inte tänka mig att det är möjligt! Däremot gillar jag att shoppa massor =)

Min pappa har alltid lärt mig att ”Om man inte har några pengar kan man inte handla”. Och det är helt sant. Det där med kredit på bankkortet eller andra kort har jag alltid hållit mig på långt avstånd från. Avbetalning är inget bra, det är bättre att spara i det läget. Jag är dock fullt medveten om att i vissa fall finns det inga alternativ så avbetalning är ett måste och då är det fantastiskt att möjligheten finns. Däremot har det förstört många människors liv.

Så har vi Klarnaskiten.

Jag ska handla något snabbt, jag har inte tid och ork att leta fram bankkortet, då går det väldigt snabbt att klicka i att man ska få en faktura. Och den kommer på mailen. Tänk då på mig som får typ 100 mail om dagen och alltid har för mycket att göra? Jag ser att något har kommit, jag tänker att jag fixar med fakturan senare, jag glömmer… Genast kommer han upp i huvudet, Pappa, ”Om man inte har några pengar kan man inte handla”.

Jag vet inte hur många gånger mitt slarv slutar i att mannen skäller på mig för att det kommit en påminnelse via brev på posten. Hela den här digitala världen är en mardröm för mig, eller är det för att jag är slarvig som skiten blir jobbig? Jag vet bara att det är inget för förvirrade, stressade och glömska mig.

Hur är det för dig, gillar du fakturor på mailen? Eller du hatar det du med för att du också är slarvig?

Nä nu ska jag fortsätta med min kvitton och plugga lite.

PUSS!

Gillar du min blogg? Kan du inte berätta för din vän att hen också ska läsa den? Det hade varit grymt roligt att få in lite mer folk här inne i min lya ❤

Klarna

I helgen ska jag bara vara med mina älskade, en hostig Mira och en hormonig Cornelia ❤

 1. Jag gillar Klarna just för att jag slipper kortbetalning på nätet. Det känns säkrare. Sedan använder jag deras app för betalningen. Då slipper jag hålla koll på mailen och kan enkelt betala därifrån med ett klick. Helt perfekt.

 2. Nu ska jag inte uppmuntra till något sjukligt shoppingbeteende men om du har Klarna-appen kan du få notiser därifrån som påminner dig. Har själv samma problem just med fakturor på mail men appen är faktiskt bra. Koppla ditt konto dit så går betalningen snabbt och smidigt. 🙂

 3. Håller med tidigare talare. Med appen är det ju super! Man får påminnelser om att man har betalningar som väntar o kan välja när man vill betala. Supersmidigt! Älskar klarna!

 4. Jag sätter påminnelser i telefonen för att komma ihåg att betala fakturor som kommer på mailen. Smidigt och hjärnan kan fortsätta leka enhörning.
  Så härligt med en bild från Kivik! ❤️
  Trevlig helg!

 5. Jag brukar oftast betala direkt eller skriva upp det i kalendern så det blir sällan problem för mig, men sist jag skulle boka tåg så valde jag istället att betala med swish. HERREGUD så smidigt! Det gick nästan för enkelt..

   1. Jag kände ungefär samma sak när jag såg det, måste vara något ganska nytt för jag har inte sett det innan. Men SÅ himla smart. Supersmidigt och man är betalad och klar direkt 😀

 6. Jag tycker det är smidigt med fakturor på mailen. Men Klarna är lömskt när man kan välja betala senare. Har helt slutat med Klarna faktura efter precis som du en räkning som försvann.

  Kram Kamilla

  1. Jaaaa du är en av mina fantastiska VIPläsare, det är så härligt att ha dig här år efter år <3
   Jag har en stadig återkommande läsarskara och förlorade en hel del när jag blev egen tyvärr. Viktigast är att stammisarna är med mig.
   Kramen

 7. Hatar fakturor på mailen. Sen får man en påminnelse på mallen och betalar den direkt. Jag vill inte betala om jag inte fått varan än vilket är fallet då fakturan anländer i mailkorgen för den skickas då varan skickas sen tar det någon dag innan den anländer och då har man glömt fakturan. Som tur är har jag blivit bättre.
  Numer väljer jag säkra sidor. Sådana jag beställt av tidigare annars googlar jag företaget och kollar om det är seriöst. Och då väljer jag att betala direkt med klarna, mycket bättre. Men det ska finnas en app som är bra oxå som de har. Där man har koll på sina fakturor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..