Hur blev det igår då?

Kom Cornelia och Rasmus?

Kom Cornelia och Rasmus?

Ja hur gick det igår, gav sig Rasmus och överlevde han i så fall mello? Eller fick Cornelia allt ta och stanna hemma och se på OS istället? Hur tror du att det hela slutade egentligen? Jag fick i alla fall njuta av Mello och gissade på rätt låtar som gick vidare till finalen. Än så länge fyra rätt av fyra möjliga. Kan man kalla sig Melloproffs då?

Nu ska jag säga något som jag inte trodde att jag någonsin skulle göra. Mello är ganska färglöst i år, i alla fall de två avsnitt som visats. David är inte så bra som jag trodde och jag tycker att han får för lite stor roll i det hela…. Det är melloartisterna jag vill se, inte hans enmansshow…. Freddy älskar jag men det känns mest bara tramsigt, han är för bra för att bara stå och småskratta.

Men jag ger inte upp, det är bara ett par avsnitt till så det blir säkert bra.

Världens bästa Kicki hade fixat Margarets smink och hår! Alltså Kicki, hon är så sjukt duktig!!! Jag är så stolt över min vän och f.d bloggkollega! Och tänk att till och med jag har blivit stylad av henne. Detta melloproffs <3 Och hennes hjärta är stort så att det svämmar över ❤❤❤❤

Dags att plugga och smygtitta på Retribution, sjukt bra!!

Räkor, ost och kex, Miras goda chokladbullar och en massa annat stod som vanligt serverat till Mello, livsviktigt =)

Och visst kom dom två turturduvorna ❤❤❤❤❤❤
Rasmus deltog på sitt lilla vis, men han var här. Det är kärlek det.

  1. Underbart att Rasmus körde sitt race, men ändå hängde med!
    Jag håller med dig, tycker inte att mello är speciellt bra i år. Förra veckan var det rent pinsamma bidrag och igår var det bara mellanmjölk… Är faktiskt glad att jag inte ska se något live i år.
    Jag har bokat biljetter till Alcazar i Malmö med två vänner! Första raden! Har du kollat om det finns biljetter kvar?
    Kramar vännen!

  2. Men det är ju det som är Melodifestivalen, lite hatkärlek så där. Jag var nöjd förra lördan ,med John Lundvik till final,och dotter igår med Liam. Vi fick sån feeling igår och började lyssna på han som gjorde parodi på låtarna förra året och 2016. Och vi bor inte ens i Sverige.Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..