Ojojoj det går framåt

Här går det minsann framåt!

Här går det minsann framåt!

Rakt framåt, siktet inställt, i ett jehu, nu ska det minsann fixas! Japp jag tog mina stora problem på blodigt allvar och kände att jag måste göra något åt det och sluta gnälla. Vill man ha något gjort får man fixa det. Punkt.

Så till middagen ikväll slängde jag fram papper och penna och krävde en matsedel av familjen. Så här långt kom vi……

Framåt

Men alltså hur svårt ska det vara på riktigt? Mira skrev upp Kalop(p)s och Gabriel kotlett. Som vanligt är det Tacos för min del och imorgon är det tydligen pannkaksdagen. Sen då? Resten…. Alltså…

Jag fick också för mig att plocka bort alla mina änglar på gästtoaletten. Helt plötsligt störde dom mig och jag tror att familjen var i chock att dom inte fick vara framme mer. Alla hemska slevar och annat åkte ner i en kökslåda och nu börjar jag rikta ögonen mot alla krims krams över allt. Jag är så trött på det. Jag behöver förändring i mitt hem.

Jag behöver nytt golv i köket och hallen! Så länge får änglar och slevar ryka…. Lite billigare 😉

Framåt

Mannen förbereder för fettisdagen mitt under middagsstöket. Han är så underbar! Och han är min!

 1. Jag förstår exakt din känsla när det gäller maten. Varje lördag till eller efter frukost gör vi upp veckomatsedel lördag till och med torsdag kommande vecka. Vi hämtar myyycket och många recept från 56 Kilo. Mannen lägger till lite kolhydrater och jag o dottern äter LCHF med undantag från lördagen. Men även då ibland. Veckohandlingen görs på lördag och därefter har vi inga problem förrän när fredagen kommer, vad vi ska äta varje kväll. Superpraktiskt! Denna måste du bara prova…men favvis just nu, vi tar dock bort dijonsenapen i såsen:
  http://56kilo.se/?s=fj%C3%A4rilskotlett+med+dragon

  Sååå gott! Din man kanske kan hitta något substitut till köttet 🙂

  Kram kära du <3

  1. TACK!!!! Åh vi måste bli bättre. Jaaaa den är så god den maträtten!! Jag har gjort den innan, mannen fick med kycklingfilé.
   TACK för din pepp ❤️❤️❤️❤️❤️

 2. Det lät ju smart om jag börjar plocka bort krims kramset som min morfar alltid sa om lull lull saker så kanske det kan komma nya möbler till vardagsrummet innan helgen kommer. Helt klart värt att testa… eller drömma får det nog bli för min del.

  Matlista är ju praktiskt kanske ska införa det här också.
  Ha en skön kväll.
  Kram Kamilla

  1. Jaaaa exakt så! Bort med det lilla skräpet så kommer det stora grejer!! Om du nu gör matlista kan du väl skicka den till mig 😉 KRAM fina

 3. Vad sägs om er ”farmors…..” visst har ni en sån rätt, tror det är fisk . Potatis o purjolökssoppa är också mumsigt. Jag tog undan det mesta lull lullet innan jul o det har inte flyttat fram efter att tomtarna drog. Familjen kliar sig ännu i huvudet o undrar om det står rätt till m mig . Kram

 4. Igenkänning,vad lika vi kvinns ändå är. När man blir trött på kramset,ja då ryker det.Allt ska bort,helst igår!
  Jag har inte matsedel,men planerar typ fisk en dag i veckan ,korv en dag.gryta ,pasta.Försöker ha lite framförhållning. Hälsningar från London.

 5. Hej!
  Ja det här med att hitta på
  Middagsmat är inte alltid så lätt..,
  Man kör ju gärna sina säkra kort!
  Din fd blogg kollega Bambi gör en veckomeny som hon brukar att lägga ut på söndagen, kanske något ni kan ”sno”?
  Lycka till och ha en bra vecka! Kram Kerstin

  1. Jaaa Bambi är grym på det!! Jag ska kika, det var ett tag sen jag gjort det, TACK och ha en fin vecka du med Kerstin KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..