Ingen favoritdag

Nej, Alla hjärtans dagen är ingen favorit

Nej, Alla hjärtans dagen är ingen favorit

Läs detta med en bitter och dryg röst. Nu ska jag vara sådär äckligt klyschig och bitter men ja, jag älskar mina älsklingar varje dag. Jag behöver ABSOLUT inte en speciell dag för att visa det. Jag är så trött på alla kärleksförklaringar och rosor på sociala medier bla bla bla bla….

Jag pratade med Fridha Frissan om det när jag var där och hon höll med mig. Vi eggade upp varandra, lyfta våra knytnävar i maktfylld pose och grimaserade elakt som gladiatorerna på Tv4.

Till slut sa Fridha
– Du gillar det verkligen inte va?
– NEJ sa jag strängt….
– Det är väl bäst så- då slipper man bli besviken om man inte får höra en massa kärlek.

– Jag håller med, svarade jag
Sen funderade hon och sa;
– Men OM Roger kommer hem med något, då kommer jag att älska alla hjärtans dag
– Jag håller med, svarade jag

Sen blev det tyst en lång stund..… Det är bra att gå till frissan och få medhåll och terapi, det älskar jag! Och om jag tänker efter blir jag ganska varm i bröstet av all kärlek som spirar världen över. Det behövs.

Så kom jag hem och fick detta…. KÄRLEK ”Kära familj. Happy Valentin´s day- I alla dessa år har ni stötat mig. Jag vill ge er en gåva så ni blir aldrig arga, ledsna, chockerande, rädda eller besegrade. Kram Mira” Herregud, ska hon bli poet?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..