Photoshoot

Dags för Photoshoot

Dags för Photoshoot

Nu var det dags för photoshoot för fröken ”Jag älskar kameran” igen. Hon har LÄNGTAT! Alltså den ungen, det är härligt att se henne i action. Hon får till en viss blick på två sekunder. Från att gapskratta till världens allvarligaste min. Igår var hon lite tramsig och gnällde på att hon var trött och sprallig i benen.

Direkt när vi gick därifrån sa hon
– Åh mamma att det redan är slut. Jag älskar det. Jag vill komma hit till Anna igen! Jag vill mer, mer, mer och mer!

Vi var hos  fotograf Anna Arvidsson som gör en speciell konst av sina foto som heter ”Fine Art”. Med vissa bilder tävlar hon i SM och i en internationell tävling för fotografer och hon har vunnit MASSOR av priser och utmärkelser. Jag och Mira blev jätteglada när hon fick förfrågan om att vara en av Annas modeller.

Nu är detta mina foton, Annas får ni se senare. Jag lovar att tycker ni att det ser fint ut så håll i hatten när du får se fotografens!

HÄR kan du se mer av fotograf Annas Arvidssons magi❤

Mira är jätteglad när hon fotas! Om du var orolig för henne behöver du inte det mer ❤.
På alla de uppdrag Mira varit mer på har hon ALDRIG blivit sminkad eller redigerad. Det är MIRA! 

Här arbetade hon tillsammans med Alicia. Snacka om känsla i bilderna….

 

Det var bara allvarliga bilder med en viss känsla, men när jag tog fram kameran kom den där clowniga Mira fram =)
Hon är expert på att växla över i ansiktsuttryck.

Anna var verkligen proffsig med barnen. Lugn, fin och lyssnade på deras behov av att röra på sig och pausa en stund.
Och vilken skatt av kläder och rekvisita hon hade!

Fina Signe var också med, tyvärr fick jag inget tydligt kort på henne med det kommer säkert =) 
Dessa foton är så mycket detaljer. Det kan vara ett finger som inte är på rätt ställe eller ett hårstrå som är felvridet. Anna såg saker som jag absolut inte såg. Det var väldigt roligt att se hur hon arbetade.
Och Mira var alldeles till sig när vi gick därifrån att hon ville göra det mer och mer och mer och mer…. ❤

Photoshoot

 

 

LOADING..