Photoshoot med Anna

Jag måste visa…..

Jag måste visa…..

För ett tag sedan så var Mira hos Fotograf Anna Arvidsson för att fotas inför en tävling Anna ska delta i. Mira fick äran att vara med i hennes ”Fine Art”. Nu ska du få se resultatet…..

När jag såg korten (framförallt de två första) blev jag alldeles kärleksfullt varm i hela kroppen. Jisses vilka foto! Nu vet jag att Mira är mitt barn så jag är ganska objektiv om jag ska erkänna det. Men jag tycker att Anna och Mira tillsammans lyckats skapa alldeles magiska foton! Mira ser ut som en älva, det är så vackert och inombords infaller ett inre lugn.

Jag får ofta höra från fotografer att det är något med hennes ögon, att hon har ”det”. På dessa korten ser jag det själv… 

Anna är otroligt talangfull och ser något vi inte ser innan vi får kortet framför oss. Jag förstår att hon vunnit fina tävlingar! Mira vill så gärna ”göra” mer foton med henne.
Under fotograferingen var även gudomliga Signe och Alicia med.

Det är små små detaljer som Anna fixar med. Det kan vara en tå som ska peka åt rätt håll för att skapa rätt stämning.

Detta är INGET samarbete eller reklam för Anna!
Jag har själv valt att visa upp henne som fotograf eftersom jag tycker att hon är otroligt kreativ, estetisk, talangfull, professionell, seriös och DUKTIG.
Jag tycker att vi kvinnor ska lyfta varandra och Anna är verkligen värd att höjas till skyarna.
Jag har även fått godkänt att använda bilderna.

LOADING..