Fortsättning följer

Både snö och sjukdom

Både snö och sjukdom

Jädrarns tjat det där med vädret eller vad tycker du? Det är GALET mycket snö och det var väl typiskt när jag var småkaxig till Moltas när jag skröt att vi minsann inte skottat en enda gång i Skåne. Så ja, det är mitt fel det här. Skyll naturens hån på mig.

Mira ligger nerbäddad i soffan och jag försöker göra lite samtidigt, i alla fall det viktigaste. Det går sådär att jobba med VAB. Vaken natt med lillfisen har skapat en minst sagt mjölkig hjärna. Jag ska bara…. sen ska jag bädda ner mig tillsammans med lillälsklingen och se en film med henne. Eller mer ärligt ska vi se en sov-film 😉

EN FRÅGA!
Sen jag var sjuk i flunsan förra veckan har jag inte blivit riktigt frisk ännu, speciellt med en sak. Jag mår så illa! Jag har läst andra som har skrivit att dom mår illa efter sin flunsa. Har du hört något om det? Bläää för illamående när det inte är för att man ska ha en bebis, eller är det kanske för att jag ska bli mormor?

Jag älskar levande bilder! Min lilla levande Mira

 1. Precis så Fnulan det var jag också, hostade ju i tre veckor och det tog sån tid.
  Jaså det är du som är skuld till att jag sitter här totalt inkorkad, haha. Fy vad vi har snö här på Österlen. Hör på natten hur de kör undan snön med lastare. Kan du fixa så det töar snabbt också är du snäll. Jag mår också lite skit har en strulig mage IBS, går i perioder och så drygt.
  Nu vill jag ha vår, solsken och blommande vårblommor, fixar du det? Mira måste Krya sig!
  Kram/MH Österlen

  1. Åh nej inte tre veckor!!!! Åååååå är det ditt fel och du har smittat mig 😉 Då är vi lika nu!!!!
   KAM snart är det vår!

 2. Ligger nerbäddad hemma nu och mitt BÖRJADE med illamående, sen kom febern och ont i kroppen. Blä! Tur man kan roa sig med härliga bloggar som den här. Är säker på att det skyndar på tillfrisknandet!

  1. Åh tack Lotta!! Jag ska försöka underhålla dig så att du blir frisk fort. Mitt började också med illamående och tyvärr är det inte över än. Kram och MASSOR med krya på!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..