Vasaloppet, är det dags?

Är det dags Vasaloppet?

Är det dags Vasaloppet?

Söndag, Vasaloppet och plugg. Alltså Vasaloppet? På riktigt? Min man försöker lära mig hur det fungerar inom den världen. Jag sitter chockat och tittar på och kliar mig i huvudet. Jag hade ALDRIG kunnat köra (glida, stava, kasa, staka???) i den där sporten. Dom ligger ju precis tätt intill varandra, kör över varandras skidor och bråkar. Där finns femtielva spår, varför välja samma?

Jag hade blivit skogstokig om nån hängt mig i röven när jag försöker att prestera mitt bästa. Jag hade ”stavat” i otakt och glidit i fel ordning för att störa den som ligger bakom. Jag kanske till och med hade panikbromsat så dom lärt sig att inte ligga för nära.

Mannen förklarar då att dom hjälper varandra på det sättet att ”dra”.

VA? Ska man hjälpa andra att vinna nu också?

Nä, det är ingen sport för mig. Attans jag som hade tänkt testa nästa år, gud så synd…

Vasaloppet

Är det dags…. Att ta farväl? Mannen tyckte det…

LOADING..