Kan du gissa?

Okej, nu ska du få gissa…

Okej, nu ska du få gissa…

Varför i hela fridens namn har vi hundratusen finknivar från Global i vår kökslåda och lika många fulknivar?
Varför använder jag envist fulknivarna fortfarande och inte kastar dom liksom. Dom är ju som sagt fulknivar, i hemska färger och fungerar skitdåligt. Dom är köpta på Mediamarkt för en tia eller två…  Eller fick jag dom till och med i en sån julklappslek där det inte får kosta mer än 25 kr.

Knivar

Okej, gissat färdigt? Det är superenkelt, fulknivarna kan diskas i diskmaskinen…… De svindyra ska diskas för hand… Not my cup of Tea…. Eller som man också kan säga, Jag har tydligen inte den skarpaste kniven i lådan 😉 Eller jo, det är det jag har!

 1. Hej Malin
  Undrar hur det känns med magen?
  Känns allt bra efter Bukplastiken?
  Jag var på konsultation förra veckan och vill verkligen göra en Bukplastik men samtidigt känns det läskigt och utanför sin kontroll om du förstår, jobbigt att vara ett kontrollfreak
  Läkaren ville göra fettsugning på ryggen samtidigt,gjorde du det?
  Jag tycker inte att jag är så tjock på ryggen!?

  1. Åh Malin, gör det!!! Jag ska skriva mer om det i ett inlägg men hinner inte idag. Men GÖR det, bästa jag har gjort!! Att fettsuga ryggen är för att det ska bli en snyggare linje till din nya snygga mage. Jag gjorde det och kände samma som dig men såg resultatet och förstod vad läkaren menade. Det gör ont…. SKitont men det går över snabbt. KRAM

   1. Haha, tycker om att diska. Synd bara att jag inte klarar att göra det så mycket pga handikapp och sjukdomar.
    Men man tänker så bra när man står och diskar och lyssnar på musik.
    Blir som meditation.
    Om man ser på vardagssysslor på sånt sätt så blir allt mindre jobbigt och mindre stressigt.
    Vi har bott i vårt hus i snart 16 år och går så bra utan diskmaskin.

 2. Jag kör globalknivarna i diskmaskinen. Så slöa blir de inte och det är faktiskt inte så svårt att slipa om man vill. Har en mackapär till det, har du tur finns det nån i hushållet som gillar prylar och slipar åt dig. Men som sagt så klarar de sig ganska bra även i diskmaskinen.

  Kram, Puk

  1. Haha min man hade DÖDAT mig om jag gjort det! Vi lämnar in dom (HAN) till en speciell slipper av knivar. Ja vi har inte riktigt samma ansvarskänsla för våra knivar 😉
   KRAM bästa

   1. Då tycker jag du ska köpa bra knivar som SKA diskas i diskmaskinen. Så kan du göra vad du vill med de knivarna
    Inga trähandtag bara, de klarar inte diskmaskin.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..