ONT ska med ONT….

Ja nu jäklar

Ja nu jäklar

Nu är det krig… Jag har gått till attack på alla fronter. Ont ska med ont förgås….

Håll i dig, Fnulan har tagit på sig militäruniformen och laddat kanonerna. *PANG*
Promenadskorna åkte på och Mira tvingades med i mammans framfart.

Nu jäklar ska kurera oss på alla sätt DARK- Dagsljus, aktivitet, Rörelse, Kost

Nu kööööööööör vi! Är det krig så är det och alla medel är tillåtna!

 1. Åh, jag insåg nog inte djupet av din håla.Jag har nog missat om du skrivit om det förut.Jag trodde det var vanlig det-är-skönare-att-ligga-kvar i-soffan-efter-jobbet-syndromet. Det drabbas jag rätt ofta av. Och då brukar lite kaffe hjälpa.Lycka till.Kram

  1. Ingen fara, man kan inte veta allt <3 Jag tror att det är en kombo av att jag varit sjuk länge, är trött och sliten och har mkt på jobb. Kroppen måste visa att den inte vill mer.. Och då får man lyssna eller hur! KRAM

  1. Hahah ja men det är ju det viktigaste, att det är placebo eller ej spelar ingen roll. Bara det är bra! KRAM på dig

 2. Låg på soffan i solljuset imorse vid 7.30 i en 20 minuter innan alla sjuklingar vaknade här. Läste om Dark igår, det kommer ska bara bli kvitt förkylningen här också! Inspirerande! Gick på lite stretching/egen yoga när liten skulle sova igår. Sov bättre sen!

 3. Mitt krig börjar den 12 mars och det stora slaget är godis….. hur ska jag klara detta . Heja oss!!

  1. Du fixar det!!!!! Jag har varit utan sedan den sista december. Börjar bli tråkigt utan men det är skönt… KRAM

 4. Jag hejar helt klart på dig! Go go go!!
  Jag har precis dragit igång en egen utmaning med sommarens semester som morot. Dra ner på sockret rejält och vara mer lagom i mitt intag av godsaker överhuvudtaget. Dels sparar jag pengar, men också för att må bättre, orka mer och kunna använda kläderna som stramar osnyggt.
  Har precis kommit hem från en timmes promenad i snölandskapet.
  Nu kör vi, DARK.

 5. Så fort jag kommit ut den här soffan är Apoteket det första stället jag ska besöka. Känner mig fullständigt urlakad och har nog brist på både det ena och det andra, sen skulle det ju inte skada med ett gnutta solljus.
  S å trött på livet just nu.
  KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..