Du som känner mig

Om du varit med ett tag

Om du varit med ett tag

Ja om du känner mig så vet du exakt vad jag gör nu, eller hur. Det är den bästa helgen på året för min del. Jag, Mira och Alexandra har längtat ett helt år och nu är det minsann och da´dags!

Det är MEEEELLOOOOOHEEEEELG!!

Jag och Mira var upp fyra i morse och tog bussen till Lund. Stockholm får möta vårt härlig gäng halv 11 när vi är framme. Sen ska jag på ett möte på Bonniers då jag ska ha en presentation om min blogg för de som jobbar där. Spännande och lite nervöst minsann.

Kvällen kommer att spenderas på hotellet vid Friends Arena ”Mellohotellet” med bara mys.

Så Sverige nu kommer Skåne, visar ni er från er bästa sida?

Trött älskling sitter och gör läxan på tåget!

Världens bästa och älskligaste Alexandra <3

Självklart, tågfika =)

LOADING..