Borde?

Jag borde handla

Jag borde handla

Det finns många sätt att resa på men jag borde uppdatera mig. Eller vad tycker du om du ser på fotot och jämför min och Alexandras necessär? Kan du gissa vilken som är min?

Trötta och eländiga ska jag och Mira göra oss klara för en ny vecka och en trött måndag.

Ha en fantastiska start på en ny vecka. Vad har du för planer och mål med just denna?

PUSS

borde

  1. Hoppas ni hade en fantastisk mellohelg.Vilken kul grej att göra!
    Men nu ska jag gnälla lite.Jag tycker att om man leder Melodifestivalen,stort event så borde man klara kritik.Det är ingen högstadieteater.Man passar för olika saker,och bara för att man kritiseras är man ju inte dålig som person. Jag skulle inte passa som programledare ,men är bra på tusen andra saker.Jag tycker David Lindgren är alldeles för mesig för denna roll.Jag bytte faktiskt kanal och tittade på Englands uttagning istället som Måns Zelmerlöw ledde,med ett Abbamedley.
    Slut på gnäll.
    Hoppas allt går bra med mamman och dottern ni mötte igår. Ha en härlig vecka ,kram.

    1. Vet du kära Agneta, jag håller absolut med dig, och det är inte gnäll, det är din åsikt. Och jag håller med dig till 100%. KRAM fina du

  2. kör m samma typ som du. Helt perfekt . Ska ut å resa m min syster snart o när hon upptäcker att jag packar så kommer hon svimma o i värsta fall gasa iväg o köpa en ”riktig” till mig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..