Nästa person

Nästa man till rakning..

Nästa man till rakning..

Eller vad det heter? Det kan faktiskt lika bra vara ”nästa kvinna till rakning”, vem vet =). Jag sitter med mina lärare Anna och Maria i hörlurarna och lyssnar igenom alla våra webföreläsningar en gång till. På riktigt, jag kan inte ett skit! Tenta på lördag och jag vet att det går åt fanderns, men men… Jag gör mitt bästa och det får bli som det blir helt enkelt. Det är bara att acceptera läget.

Nu har nästa person kraschat här hemma. Gabriel ligger och huttrar i influensa den stackaren. Jag som trodde att det skulle vara över, men tji fick jag. Han är så dålig så dålig. Jag hoppas verkligen att jag håller mig uppe fram tills på söndag i alla fall.

Nä nu ska jag lyssna på en föreläsning om signalsubstanser, det är precis så sexigt som det låter, alltså inte ett dugg!…..

Sov gott stjärnan!

Mira var så ledsen när jag hämtade henne Idag. Hon var nämligen ”gråtig inombords” för att Stockholm var slut. Hon ville faktiskt bo där för det är så fint. Och Mello är ju det!

LOADING..