Minns du att jag var i Belgien och Antwerpen? Då jag fick leva på Åses grejer i mer än ett dygn? Att jag snodde allt hon hade och vägrade att lämna tillbaka vissa saker? Japp, så var det verkligen, men när vi åkte hem var allt plötsligt borta. Det jag ansåg som mitt. Surt sa räven. En av sakerna var Åses snygga väska.

Problemet är/var att jag absolut inte är en ”väsktjej”. Jag känner mig tantig, töntig och tramsig och vet inte hur man håller en väska för att inte se ut som en liten skoltös som går på första discot.
Åse lärde mig ALLT när jag lånade hennes väska och plötsligt insåg att jag måste ha en EGEN ju. Så jag köpte mig en på Alixtra, nästan likadan som Åse lånat ut till mig. Jag passade på när det var 15 %. Du kan ju testa om koden fortfarande funkar (alixtra15) ;). Jag har aldrig ägt en väska i mjukt äkta skinn och kommer att vårda den med mitt hjärta.

Och vet du, jag ska aldrig låna ut min väska, inte ens till Åse. Hon har en egen.

Igår när vi var på Gabriels studentbal och tittade använde jag min nya kära ägodel från Alixtra, tunika från Zara, klippkloppklapptofflor från Moheda =). Eftersom min nya väska är så pass stor så får jag plats med min kamera i den. Så skönt att slippa kånka på en kameraväska som är så sjukt ful också.

Jag har fått så himla mycket frågor om väskan på Instagram så jag kan lika bra visa upp den ordentligt. Du hittar den HÄR.

Många vill se hur mitt hår ser ut ”egentligen”. Här har du burret. Detta är direkt ut från duschen och iväg.

KOLLA SNYGGE Cornelia, nyförlöst och oförskämt vacker….. Hon köpte en väska samtidigt som mig. Man ska ju spara på frakten ;). Men just nu tror jag att det är fraktfritt. Kolla det!!

Cornelia köpte en svart lite mindre, men jag tycker att min är snyggare.. eller snor jag hennes när jag behöver svart..

Nä nu ska jag tvätta och packa imorgon är det event i Göteborg för hela slanten.

 

LOADING..