Heja Liseberg och kaninen!

Nu har vi umgåtts på Liseberg med kaniner, hysteriska ungar och ett folkhav av blåa regncapes. Trots hällregn och timmar av velande var man ska börja eller var man ska äta och massa köande innan man ens kommit in eller ens fått köpt biljettband så blev det en toppendag! Och TACK Maria, Tintin och Teddie för att ni kom!!!!

Mycket på grund utav den otroligt serviceinriktade personalen på Liseberg! Varenda en mötte oss med en glad och trevlig attityd och önskade oss en härlig dag osv. Med Fredriks handikapp har man turen att få förtur i alla köer. Samtlig personal öppnade glatt alla grindar, frågade om han behövde hjälp och om han ville ta två turer på en gång! TUSEN TACK!

TUMMEN upp för Liseberg, både barnvänligt och handikappvänligt! 

 

 1. Troll1 skriver:

  Klart ni blir bra bemötta i goa Gôteborrrg! Nästa gång ni kommer hit får vi dejta! ♥
  KRAM Troll1

 2. Tess skriver:

  vad mysigt och kul ni verkar ha haft!

 3. Underbara Liseberg!!!
  Jag minns tydligt när jag fick åka två varv på Flume-Ride, när jag åkte med min rullstolsburne bror. Detta är säkert 28 år sedan, men jag minns det som det var igår.

 4. *SUCK*
  Och i morgon åker jag till Göteborg…
  men då har du åkt!
  *SNYFT*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..