ANNONS

Heja Liseberg och kaninen!

/

Nu har vi umgåtts på Liseberg med kaniner, hysteriska ungar och ett folkhav av blåa regncapes. Trots hällregn och timmar av velande var man ska börja eller var man ska äta och massa köande innan man ens kommit in eller ens fått köpt biljettband så blev det en toppendag! Och TACK Maria, Tintin och Teddie för att ni kom!!!!

Mycket på grund utav den otroligt serviceinriktade personalen på Liseberg! Varenda en mötte oss med en glad och trevlig attityd och önskade oss en härlig dag osv. Med Fredriks handikapp har man turen att få förtur i alla köer. Samtlig personal öppnade glatt alla grindar, frågade om han behövde hjälp och om han ville ta två turer på en gång! TUSEN TACK!

TUMMEN upp för Liseberg, både barnvänligt och handikappvänligt! 

20
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00