ANNONS

Helt slut…

/

Detta är för mkt… Nu vill jag bara lämna det bakom mig… gå vidare!
Så mycket stöd vi får av alla möjliga! Telefonen har ringt flertal tillfällen och folk OKÄNDA som vill beklaga det som hänt. Massor av känslor har kommit tillbaka idag, frustration, besvikelse och ångest. När Aftonbladet intervjua Gabriel började han att gråta! Så ni där ute som tycker att vi överdriver och ljuger kan komma hem till mig och trösta min son. Att skriva att jag är en lögnare och upprorsmakare är magstarkt…

Jag har bestämt mig, om jag så ska ta ett banklån ska min son få sin resa SNART… Så är det bara!

Nu är vi i alla tidningar, tv och radio och visat och varit med dom också.. Men jag är slut, ledsen och arg…  och framför allt på dom hoppar på oss som faktiskt drabbats!

Glada ungar när vi landat

40

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00