Död och begravning

Vågar inte ringa till Sambon….. eller jag menar, jag KAN INTE ringa honom.. Min nya älskade fina mobil har simmat i en goodiebag, men snacka om angenäm död!!!

Okej men men, nu ska jag till LADIES NIGHT!!! Fredrik sa att han skulle passa på att gå på strippklubb, då frågade jag:
– Men jag strippar ju för dig varje kväll ju!
Då skrattade han…..


Sophie

”Drottningen”, Jag, och

Åse

”56 kilo”

på middag igår =)

10
0

Drottningen – kvällens stand in!

ÄNTLIGEN är Drottningen och Fnulan återförenade!  

Tja Fnulanlovers!

 Long time no see! (Det var väl sist i somras någon gång när jag och barnen besökte landet Skåne?).Nu är det ju på det här viset att min undersåte har somnat sött brevid mig. Hon var så trött efter att ha fått in sin tenta ikväll precis i grevens tid.

Det är klart kvinnan måste få sova! Men jag tyckte ju att det vore synd och skam att låta bloggen få stå och eka tom på uppdatering.

Därför tar jag mig an detta innan det är dax för min skönhetssömn.

Vi har ikväll varit ute och ätit tillsammans med några av tjejerna från Allt för föräldrar-gänget: Sofie, Åse och Evelina. Vi gjorde Vapiano och Fnulan stog på sig och tuggade i sig en sallad utan dressing. Fan så jag beundrar henne för hennes målmedvetenhet!

Imorgon ringer väckarklockan klockan 07.00. Då är det dax för vad vi alla längtat efter: hotellfrulle! MUMS! 09.30 öppnas dörrarna in till mässan och då ska vi vara pigga och glada (som om det ens finns något annat alternativ när det kommer till oss?).

Kram till er

3
0

Mamma du hade rätt…

… är sååååååååååå skönt att höra som tonårsmamma!

Jag hade långa diskussioner med Cornelia om regler för hur skola <—> pojkvänsovaöver situationen skulle se ut. Jag satte en regel att det var okej på helgerna och om det var sovmorgon eftersom dom faktiskt går på samma skola och ses varje dag. Det blev ramaskri och tannagnissel! Tösabiten var förstörd och hennes mamma med…

Men idag kom hon och sa dom magiska orden;
– Mamma det är skönt att få sakna! Du hade rätt….

TOUCHDOWN!  

22
0