♥ Jag friade ♥

Vi satt och planerade framtid igår och pratade om en restresa på tu man hand i vår. Då sa jag lite klämkäckt:
– Men om vi ändå ska resa bara du och jag kan det lika bra vara en bröllopsresa, så vad säger du, ska vi?
– Ja, svarade han då…

Jag blev helt tyst och trodde att jag drömde, och frågade:
– Du måste skoja??
– Ja, svarade han då…

Elakt, men jag älskar honom ändå. Jag får faktiskt skylla mig själv som tjatar och tjatar och skulle jävlas med honom med mitt ”frieri”. Jag kommer aldrig mer att tjata i alla fall. Fast jag har inte sagt ett ord om giftermål på ett par månader (en kanske), så det så! Men det var lika gott åt mig… Kvällen var underbar och vi såg Sherlock Holmes som var en mkt bra film!

 1. Ge inte upp, utan fria på skottdagen 29/2. Då måste han ”böta” om han säger nej enligt gammal fin tradition!
  I och för sig tror jag att det var typ 40 par handskar de skulle böta, karlarna som tackade nej till en flickas/tants frieri, men du kan ju ”uppgradera” reglerna lite och hitta på en egen bot så att säga, typ 40 (tusen) kr att handla kuliga saker för, 40 resor till Ullared, 40… Ja, du fattar! 😉

 2. Vivi skriver:

  Jo nog läste jag, men missufattade de bubbla ”Ja”, jag trodde han sa ja två gånger, det gjorde han ju iof, men senaste gången var ju ja på fel fråga…vad tusan!
  Hörrödu Fredrik… JAG hade sagt ja om en sådan som Fnulan hade friat 😛
  Nu är ju jag visserligen redan gick och dessutom gillar jag ju att ha killar i sängen ganska mycket mer än tjejer, men ändå !!!
  Just saying !!

 3. hihi sicken elaking 😉
  Men du vet, det är ju skottår iår.. Då får ju tjejen fria 😉 och då har han ju inget val hahahah ;D

  sv;
  ja den var hemsk den filmen ;( jag brukar inte heller klara av att se sånna, men på något sätt var den här skön att se.. jag behövde det kände jag!

  Kramar till dig!

 4. Haha! Det var så jag snärjde Anders efter en sisådär 10 år. Jag sa att nu när vi ändå har en typ bröllopsresa inköpt så kan vi ju lika gärna gifta oss innan vi åker till Bali. Och det gjorde vi. Men OJ vad jag hade fått tjata innan. Men min paroll ”Tjat ger resultat” funkar oftast 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..