ANNONS

♥ Jag friade ♥

/

Vi satt och planerade framtid igår och pratade om en restresa på tu man hand i vår. Då sa jag lite klämkäckt:
– Men om vi ändå ska resa bara du och jag kan det lika bra vara en bröllopsresa, så vad säger du, ska vi?
– Ja, svarade han då…

Jag blev helt tyst och trodde att jag drömde, och frågade:
– Du måste skoja??
– Ja, svarade han då…

Elakt, men jag älskar honom ändå. Jag får faktiskt skylla mig själv som tjatar och tjatar och skulle jävlas med honom med mitt ”frieri”. Jag kommer aldrig mer att tjata i alla fall. Fast jag har inte sagt ett ord om giftermål på ett par månader (en kanske), så det så! Men det var lika gott åt mig… Kvällen var underbar och vi såg Sherlock Holmes som var en mkt bra film!

66
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00