Dom finns överallt!

Jag ser dom överallt, på gatan, i stan, på tv:n och i mina drömmar. Jobbiga tränande människor! Hur kan man utsätta sin stackars kropp för denna misshandel? Hur kan man göra så att jag (lata, bekväma tjocka jag) mår ännu sämre av deras fantastiska berättelser om hur långt dom sprang och hur många sit-ups dom orkade på sin träning, men framförallt hur vältränade och snygga dom blir.

Slå på den som redan ligger typ…

Nä allvarligt talat, jag är så fruktansvärt lat och jag verkligen önskar att jag skulle VILJA komma igång. Jag vill bara ha det gratis, en snygg kropp. Jag är så fruktansvärt avundsjuk på er som kämpar. Kan jag få lite lust för träning av er?

ps. vinnare av ”röstatävlingen” och ”tipsa Fnulan tävlingen” presenteras idag! ds.

 

 1. Annah skriver:

  Ja, jag måste helt enkelt ha en skruv lös 😉

  Men allvarligt så mår jag så bra av att träna och saker man mår bra av vill man ju gärna göra mer av =) Eller?!

  Kramis

 2. Ja det borde vara skott pengar på sådana…
  Eller vänta jag tränar ju, eller försöker, ut och gå, räknas det?
  Nej det är ingen träning. Men jag försöker i alla fall bli så där smal och snygg. Så du får du väl skjuta mig sen då. När jag lyckats 😉

  Hälsningar
  Yohanna

 3. Förstår precis vad du pratar om….. Det ÄR verkligen skitjobbigt att komma igång med träningen men en dag när jag var på badhuset med ungarna såg jag (som vanligt!) en massa asjobbiga tränande människor genom glasrutorna till gymmet. Wow så kul det såg ut!! Nu nästan ett år senare tränar jag fortfarande men det går både upp och ner. Oftast kul….ja det är sant! 🙂

 4. Jag veet, de anfaller från alla håll och jag fattar inte hur alla hinner! Jag skulle verkligen behöva motionera, meen… Kanske skulle ta en promenad någon gång istället för att hänga vid datorn 😉
  Kram!

 5. Jag önskar att jag orkade träna regelbundet. Skulle behöva det nu så min vikt går neråt. Men av naturen är jag extremt lat, tror inte det kommer bli så mycket bättre ens för att jag går ner i vikt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..