ANNONS

Dom finns överallt!

/

Jag ser dom överallt, på gatan, i stan, på tv:n och i mina drömmar. Jobbiga tränande människor! Hur kan man utsätta sin stackars kropp för denna misshandel? Hur kan man göra så att jag (lata, bekväma tjocka jag) mår ännu sämre av deras fantastiska berättelser om hur långt dom sprang och hur många sit-ups dom orkade på sin träning, men framförallt hur vältränade och snygga dom blir.

Slå på den som redan ligger typ…

Nä allvarligt talat, jag är så fruktansvärt lat och jag verkligen önskar att jag skulle VILJA komma igång. Jag vill bara ha det gratis, en snygg kropp. Jag är så fruktansvärt avundsjuk på er som kämpar. Kan jag få lite lust för träning av er?

ps. vinnare av ”röstatävlingen” och ”tipsa Fnulan tävlingen” presenteras idag! ds.

44
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00