Idag gav mormorn med sig

Det blev heta känslor bland kommentarerna när inte Mira fick gå klädd som hon ville med mormorn, men det var inte så farligt hörre ni. Stackars mormorn fick massa dåligt samvete, så idag när Mira som vanligt skulle med henne bara hon visar sig fick åka iväg precis som hon var… Här är resultatet:

Ja jag är skitdålig på att hälsa på er men tentan ska in 23;59 i kväll..

 

 1. Åhhh hon är ju bara för bedårande! Vilken mormor som helst hade nog tagit med henne och stolt visat upp henne på stan i finaste tomteflätorna. Här var det svår separationsångest från lilla luciakronan i tyg som Sofia fick. Hon hade den dygnet runt (även ute i regn i sandlådan, då utanpå mössan) i en dryg veckas tid… Nu ligger den och vilar sig i form inför nästa lusse!

 2. självklart fick en sådan liten sötnos följa med mormor 🙂
  kramar

 3. camilla skriver:

  Sicken söter unge du har =)
  Tack för komplimangen även om jag inte håller med..

  Håller med dig om bloglovin.. Har lagt till dig men det är för att ja förföljer dig dagligen 😛
  Lycka till med tentan =)

 4. Vivi skriver:

  Mahhh så söt hon är ! 🙂 Men det är ju inte alltid HELT praktiskt att låta dem klä sig själva ;9
  Kram

 5. Åh, så söt och såå lik dig! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..