Jag hatar Pippi!

Barn bara ÄLSKAR Pippi! Mira är två år och helt tokig i henne. Det gjorde jag med som liten men som vuxen börjar man ju se vad hon är för en typ. Hon stjäler, slåss, rymmer, mobbar, köper sina kompisar, respektlös mot äldre, ljuger, mutar, uppmanar barn till att svära, tigger, hypokondriker, skolvägrar och kör bil utan körkort m.m. Hur tänkte du där Astrid? Fast spelar det någon roll, jag älskar ju Pippi i alla fall, men hon är ingen bra förebild direkt, ungefär i samma kaliber som min syster som lärde mig att stjäla kaffegrädde…

 1. Pippi 😀 Älskar filmerna!
  Som lite gjorde jag som Madickens syster och pilla upp en pärla då istället för en ärta i näsan så jag fick åka till sjukhuset för vi inte fick ut den..

  SötMira 🙂

 2. Haha, du har helt rätt! Hur tänkte hon där astrid 😉

 3. Nett skriver:

  Pippi är ju bara så underbar med sina hyss 🙂

 4. Pippi är allt bra ändå, trots allt… 😛

  Ja, det var mycket trevligt och gott. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..