Så orättvist!

Idag sa sambon hejdå och puss och allt för att han ska vara iväg hela veckan. Jo nu ska ni får höra vart, YSTAD SPA! VA? Hur rättvist är det? Han som inte ens bryr sig om sånt ”mambojambo”. Jag tror säkert att jag hade kunnat fylla hans plats på kick-offen istället. Jag kan massor om försäljningsstrategier, lagervärde och sånt ”mambojambo”. Sen kommer han hem i morgon för att åka till Stockholm. VA? Jag som har massor med kompisar där, hade ju varit bättre om jag åkt. Han ska ju bara träffa ett kompetensråd, är inte det slöseri med Stockholmstid?

Förresten, jag och Cornelia ska till Ystad Spa om tre veckor, men det är rättvist för det gör vi varje år..

 1. Emelie skriver:

  MYCKET orättvist!!!
  Men ni era gottegrisar får skämma bort er i ystad och skcika massa underbara mms till fredrik 😉

 2. Jompen skriver:

  och nu har ju han ändå varit där så då blir det dubbelt rättvist!

  1. Fnulan skriver:

   @Jompen, Men hallå vad lustigt… kollade in hos dig igår….

 3. fyy va orättvist, bättre du hade åkt!
  Och min pojkvän åker till Thailand imorgon… fatta så orättvist! Bättre killarna stannar hemma och vå åker på roligheter, jag menar de bloggar ju inte ens… vi hade ju åtminstonde bloggat om de och därmed delat med oss av våran spar-resa/thailandsresa till massa människor!

 4. vilket slöseri med sthlms tid! på riktigt!

  Å fasen vilken kul grej att åka på spa! kul att göra med dottern och varje år med =)
  men att din sambo åkte så där innan när du borde fått det. alltså det är nästan oförlåtligt ;P

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..