ANNONS

Bloggkarriären startade på 70 talet

/

Fnulans mamma avslöjar:

Jag har haft förmånen, att som mamma, följa Fnulan i hennes mångåriga karriär som bloggare. Då hon debuterade i slutet av 70-talet höll sig bloggandet dock lite mer inom den privata sfären.

I dag ser man, med ett litet leende på läpparna, framemot morgonen då man tar del av dagens blogginlägg. På 70-talet var det med skräckblandad förtjusning som man styrde stegen mot nattduksbordet på kvällen för att ta emot dagens blogginlägg i form av små lappar med klar och tydlig information om vad som gällde.

Tänk vad tiderna har förändrats……..jag tror inte att jag i detta fallet kan säga att det var bättre förr……..Men jo visst, det var trots allt en underbar känsla att varje kväll få ta del av lilla dotterns tankar i form av hennes små (ibland ett par sidor) blogginlägg.

Alla dessa blogginlägg finns väl bevarade både i mitt hjärta och i en mapp som jag ibland sätter mig och bläddrar i.

Tack goa Fnulan för att du finns och för att du som alltid delar med dig av dig själv och dina tankar.


15
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00