ANNONS

Fnulan is in da House!

/

Eller jag menar i bloggen!

Jag ser att det busats runt ordentligt i bloggen… När råttan är borta… eller vad det nu heter! Vilka härliga gästinlägg eller hur!! Stolt jag blir!! Men nu har jag inte tid med er, ville bara hälsa lite fint!

Vi har det TOPPEN! Myspys, drinkar, mat och sömn låter väl bra?` Idag togs badoskulden TRE ggr. Det har verkligen inte varit badväder hitills men idag var det 26 grader och det syns till och med att man solat. Jag mår toppen och detta var verkligen något jag behöver. Vi somnar kl. 22 om kvällarna (då är den 21 i Sverige….) sen vaknar vi vid 8 och sover lite middagslurer på dagen. Kan säga att jag erkänner att jag nog varit lite slutkörd.

Kan meddela att saknaden efter barnen är STOR!!!!!

Kärlek till er alla lovers

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00