Sista njutelsen

Packad.. väskan alltså, men i och för sig har man nog gått i ständigt rus med alla drinkar (läs GROGGAR) man druckit här nere. I kväll suger vi i oss av sista kvällen och njuter av FOTBOLL…. Ja det är okej eftersom Fredrik legat i en solstol sidan om mig varje dag mellan 9-16:30, både i skugga, sol och blåst.

Det har varit fantastiskt, ljuvligt och underbart. Så pass mycket så att jag grät en skvätt på min hamnpromenad igår. Jag älskar verkligen att njuta av värmen, lugnet och den stressfria Malin. Jag har sovit som en stock, ätit lugnt och njutit av maten. Jag har älskat livet! Men saknaden av barnen är inte rolig alls,   men i morgon ska vi ha kramkalas som heter duga!

Nu ska jag kämpa för att behålla lugnet inombords och försöka känna känslan när det är stressigt!

Puss på er alla underbaringar!

 1. Izabell skriver:

  Underbart är kort, heter det ju…;-) Låter som ni haft det gott!:-)

  Kraam Izabell

 2. Kashaya skriver:

  Låter som ni haft det härligt.=)

 3. Åhhh! ÄNTLIGEN kommer du hem! Jag har saknat diiiig!!! <3

  Pössen!

 4. Skönt att höra att ni haft det bra, men ska bli kul att få dig tillbaka 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..