Fnulan for President

Släng er i väggen ni som tror att ni är perfekta mammor! För är det någon som är det så är det jag! Så det så! Jag har aldrig varit så len i munnen och full av kramar och kärlek till barnen som nu! Jag ler när jag byter blöjor, gör välling, tar disken efter dom på morgonen och när jag hör tusentals ihärdiga MAMMA! Slå det om ni kan!

Tänk vad sömn, drinkar och sol gör! Nu ska jag bli statsminister och ska se till så att ALLA föräldrar får en veckas semester utan barnen på valfri plats. Röstar ni på mig?

Jag pluggade hårt i Egypten…… 

 

 1. Jag röstar på DIIIIIG! Wihooooooooo! 😉
  Puss

 2. camilla skriver:

  Fnulan till stdsminister NUUUUUU!

 3. Jag röstar på dig!! 🙂

 4. Jane skriver:

  Klart vi gör !!! Haha
  Kramar i massor och ha en jätte fin helg vännen. / Jane

 5. Johanna skriver:

  klart vi röstar på dig då 🙂

  fnulan partiet 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..