Svara, fråga inte!

Är man för tjock om piercingen i naveln går in med den lilla kulan i magen? Fråga inte varför jag frågar, svara bara på frågan tack =)

Pyramiderna har väl inte med saken att göra mer än att jag åt upp mig i Egypten. Och om man är där så ska man såklart se pyramiderna och det har jag gjort nu, check √

Kolla noga inom min markering så ser ni dom på riktigt =)

 1. Emelie skriver:

  Hmmm, jaa det var ju inte närbild direkt 😀

 2. kela skriver:

  det där med piercingen vet jag inte vad jag ska säga om 😉
  Men när det gäller pyramiderna så tycker jag att du sett dem på det bästa sättet. Jag såg dem också så där först, sen, av någon outgrundlig anledning, fick jag för mig att åka och se dem på ”riktigt”. Det skulle jag aldrig ha gjort! Det var först typ 4 timmars dödsångest i bussen, sen ett otal plågsamma, varma och nervpåfrestande timmar i Kairo, som avslutades med en kameltur från ehum…..*viskar lite* h******t…..och sen skulle vi tillbaka ”hem” också,,,,oh ja….ljuva semester!

  Kram

  pst….kan berätta att på kairos museeum…det är med alla mumierna och allt krimskrams, så får man en (EN!!!!) ruta toapapper när man går på toa….
  det räcker på långa vägar inte om man drabbats av ”faraos hämd”

  1. Fnulan skriver:

   @kela, Hahahaha du är underbar!!! Jag älskar dina kommentarer vännen!!!!

 3. Jessica skriver:

  Finaste vän, välkommen hem och hoppas du haft en underbar semester!
  Har längtat efter dig, även om gästbloggarna har avrit toppen bra 🙂

  Massor av kramar/J

 4. Asså en sak till! En bloggare frågade om vi var syskon! :O Jag skrev tillbaka och frågade varför hon trodde det men har inte fått svar? Ha ha… Ja den kan man allt fundera på nu. 🙂
  Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..