Nöjd….

Tack Telia för en fantastisk kväll! 

Jag fick äran att ha Fredrik x 3 med mig som sällskap på VIP festen för melodifestivalen. Underbar mat, dryck och underhållning av Fredrik Svahn och Sara Varga. Jag hade Eriks Saades kusin som bordskavaljer till min systers förtret.  Det blev bra stämning och uppladdning för kvällen med härlig efterfest. Jag hann träffa underbara Christel som man alltid får en kram av så att man blir alldeles varm inombords!

Resultatet.. nja… Jag ville ha Perelli och Danny till Globen. Men man kan ju inte få allt. Jag har ju min underbaring sidan om mig i sängen!

Kärlek

 1. Va roligt att komma ut på lite galej! Wohooo! 😀

 2. Camilla skriver:

  Ojojoj…vilken kväll!!!
  Varför fick jag inte följa med? 😉
  Huvudsaken är att Danny fick komma med. Guuuuud vad snygg han är…vad bra han sjunger,menar jag 😉
  Kram!

  1. Fnulan skriver:

   @Camilla, Hahhaahah
   Men jag ringde dig men du var ju upptagen 😉

 3. Tina skriver:

  Åh vilken underbar kväll du ser ut att ha haft igår hjärtat! Den var du verkligen värd tycker jag!!! Massor av kramar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..