ANNONS

Nöjd….

/

Tack Telia för en fantastisk kväll! 

Jag fick äran att ha Fredrik x 3 med mig som sällskap på VIP festen för melodifestivalen. Underbar mat, dryck och underhållning av Fredrik Svahn och Sara Varga. Jag hade Eriks Saades kusin som bordskavaljer till min systers förtret.  Det blev bra stämning och uppladdning för kvällen med härlig efterfest. Jag hann träffa underbara Christel som man alltid får en kram av så att man blir alldeles varm inombords!

Resultatet.. nja… Jag ville ha Perelli och Danny till Globen. Men man kan ju inte få allt. Jag har ju min underbaring sidan om mig i sängen!

Kärlek

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00