Mardrömmar

Herregud, jag vaknade alldeles svettig och vettskrämd! Jag hade en mardröm som heter duga!

Mirka Norrström lämnade alla sina ELVA älsklingar till mig på jobbet för barnpassning, på ett köpcentrum… Jisses säger jag bara! Jag skrev om detta på Facebook och still slut skulle jag ha ett kollo här hemma och alla andra bloggande mammor skulle åka till Petra i Spanien..

Vad betyder drömmen ni som kan? Att jag inte ska ha elva barn? I så fall struntar jag i det….

På tal om Spanien så är sambon där nu, fusk! Visst är det jag som ska lyxlira och inte han?

 1. När jag hade praktik på förskolor drömde jag alltid mardrömmar om ungarna av någon anledning, jag skulle passa hela dagiset själv och både det ena och andra hände. Aldrig skulle jag kunna jobba heltid på en förskola jag skulle aldrig få någon sömn 😉

 2. Hanna skriver:

  Uuuhh! Låter som en jobbig dröm! Kanske handlar den om att du tycker att det är lite påfrestande att ta hand om barnen själv medan sambon din är i Spanien…?
  Många kramar

 3. Stackarn!! Men nog hade du fixat elva barn! 🙂

 4. Sara skriver:

  Jag har bara en liten goding att checka in på kollo.. Men en pluggtrött mamma kanske kan få hänga med??

 5. Jag tror det betyder att jag ska komma och dumpa mina troll hos dig så att jag kan åka utomlands. Har du drömt om 11 st blir det lugnt att bara ta två 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..