ANNONS

Gjort min mammaplikt

/

Ibland slår jag på stort och är en sådär duktig mamma (försöker i alla fall). I dag blev det chokladbullssmet för hela slanten. Det värsta med mig är att jag ALDRIG använder recept så det är alltid lika spännande att se hur resultatet blir. Jag gillar ju spänning i livet! Ibland har det inte alls blivit så där bra och man har sett på minerna på de som blivit utsatta, men är det inte tanken som räknas?

Det verkade bli gott för barnen smaskade på! Vad brukar ni baka?

Så roligt att få bli kladdig och hjälpa till!

En väldigt nöjd dam!

Så fina så fina, ser ni handavtrycket?

Såg ni det fina skalet

Hannah

hade till sin telefon lagom till påsk förresten? Jag blev sugen själv och gick in och skulle

beställa

och lägligt nog är det

REA

! JIPPIE jag kunde köpa ett extra så jag har TJÄNAT 100 kr 😉 

just
just
just
just
51

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00