Jag gråter….

Jag sitter och tittar på korten från vårt bröllop och tårarna rinner… Jag är så lycklig, jag är så nöjd.. INGENTING kunde bli bättre, vädret, maten, kläderna, håret, MANNEN, gästerna och allt annat!

Jag ska försöka berätta kort om dagen, sen ska ni få en bildbomb! Mer kan ni hitta HÄR

Endast de närmsta visste att vi skulle viga oss 14:30 på Kulturens Östarp. Alla andra som kom på festen anade detta men visste inte exakt vad eller hur eller när det skulle ske. Solen strålade som bäst, tuppen gol i bakgrunden och det var så vackert!
Vi stod framför en gammal skånelänga med alla våra nära och kära i en ring framför oss som bestod av en buxbom häck och blommorna doftade sådär härligt. Andra besökare på Östarp stannade, satte sig ner, log och tog kort. När jag och Fredrik kom stod barnen, bestman Emil och tärnan Tessan vid vår sida och blåste såpbubblor, och jag grät… vackert…
Vi fick ett fantastiskt tal av vår präst Agneta som även är en fin vän till mig, hon pratade om att vi är som två pusselbitar, jag håller med, vi hör samman. Barnen läste två bibeltexter och sen kom löftena och tårarna (igen). Mira ropade högt JAAAA när pappa svarad JA. Jag darrade på rösten och, tjöt…..
Vi hade valt varsin sång i hemlighet som Izabella sjöng, Fredrik blev verkligen rörd när jag valt Kents låt ”Utan dina andetag” (det kom nog ngn tår hos honom). Jag tycker nämligen inte om Kent, men han gör!
Sen kom min låt och då började jag tjuta….. Just the way you are med Bruno Mars. FINA FREDRIK!!

Efteråt var det picninc med champange, ost och annat gott i solens gassande stålar. Vi fick ett honnörsbord av ”pigan” som jobbar på museet och hon hade klätt sig fint för vår skull.

Festen berättar jag om i morgon ;)) Nu får ni höra lite varje dag, hoppas det är okej! Nu ska jag krypa ner i soffan till min pusselbit… min  man som jag älskar otroligt högt!

 Champagne och jordgubbar serverades av min fina frissa Emma 
Såhär stod familjen.. samlade runt en ring med växter i Östarp och Gammelgården
Bubblorna blev många!

Brudföljet var vita allihopa efter mitt önskemål och alla fyra flickor hade likadanaarmband 
Inte ett öga var torrt….
 ”Pigan” hade klätt sig fin för vår dag och plockade vita hallon till brudparet

Brudbuketten min svägerska gjort!

 1. Sara81 skriver:

  Det både låter och ser ut som att ni haft en alldeles perfekt dag och kväll!! Hääääärligt!!

 2. Oj, jag blir alldeles tårögd här… Vad FINA ni är!

 3. Vilket underbart vackert bröllop! stort, STORT GRATTIS!

  Kram/Fina Frun

 4. ÅÅÅåååååååå,, vilket vacker bröllop.
  Än en gång.. GRATTIS.

  Jag blir liiite full i skratt,,, jag grät också hela vägen in på röda mattan på vårt bröllop, än idag när jag kikar på bröllopet på Youtube så gråter jag, fast det är drygt 4 år sedan… 🙂

  Ha det allra bäst och sköt om dig och din fina familj.. // Varm kram Annelie

 5. annmi skriver:

  Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii & Waooooooooooooooooo…:D
  Stort ♥-ligt GRATTIS till Er finingar/Puss & Kraaaaaaaam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..